Porsche Delta Airlines átszállás

Porsche visz a csatlakozáshoz, ha szűk az átszállási idő

by Kassay Tamás

Sokunk rohant már levegőért kapkodva az óriási reptereken, hogy elérje a csatlakozást. Akinek megvan ez az érzés, bizonyára azt is elképzelte már, hogy a reptéri golfautó felkaphatná pár száz méterre, de ha lúd, legyen kövér: mit szólnátok egy Porsche-hoz? 

A Delta légitársaság ráérzett az igényre, és szolgálatba állított egy Porsche 911 GT3 RS típusú sportkocsit a Los Angeles-i repülőtéren. A tűzpiros nem Ferrarival a kiválasztott szerencsés utasoknak segítenek elkerülni a tömeget, és a hathengeres boxermotor vérpezsdítő hangjával kísérve szállítják őket a továbbutazásuk következő pontjához a repülőtéren belül.

A Delta Airlines és a Porsche hosszú távú együttműködésének keretében hozták össze ezt a kampányt, amely már nem az első ilyen alkalom. 2023 nyarán egy Porsche 918-ast használtak az elit utasok szállítására az atlantai Hartsfield repülőtéren (a Delta és a Porsche főhadiszállása), és a légitársaság rendszeresen használja Cayenne és Panamera flottáját ugyanerre a célra. – írta a Vezess.

A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

A lap megjegyzi, hogy bár a légitársaság egyszerűen csak „kiválasztott utasokat” említett a szolgáltatásról szóló közleményben, az biztosra vehető, hogy csak a törzsutasok krémje részesülhet ebben az élményben, olyan utasok akik sok pénzt hagytak már ott a társaságnál. 

A német aszfaltszaggató február 26-ig lesz szolgálatban, sok szerencsét kívánunk annak, aki addig éppen Los Angelesben száll át!

Porsche 911 GT3 RS

A Porsche 911 GT3 RS  az alapváltozatokhoz képest számos ponton módosított, 4,0 literes, szívó bokszermotorjának több alkatrésze a motorsportból származik, maximális teljesítménye 525 lóerő. A hétfokozatú, dupla kuplungos váltó rövidebb végáttételt és a fenéklemezen kialakított hűtőnyílásokat kapott.

A sportautó 3,2 másodperc alatt képes elérni a 100 km/órás sebességet, végsebessége pedig 296 km/óra, amely nagyjából annyi, amennyivel az utasszállító repülőgépek megkezdik az emelkedést felszálláskor.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben