Qatar 21000 pedagógus tanár tiszteletjegy

Ismét egy arab légitársaság kapta Az év légitársasága díjat

by Kassay Tamás

Az év légitársasága cím mellett elnyerte továbbá A világ legjobb business osztálya, A világ legjobb business osztályú váróterme és A Közel-Kelet legjobb légitársasága címeket is. A Qatar Airways ezzel 7. alkalommal lett a világ legjobbja ebben a műfajban.

A Qatar Airways éppen idén, 2022-ben ünnepli fennállásának 25. évfordulóját, így a Skytrax nemzetközi légiközlekedési minősítő szervezet által az „Év légitársasága” cím külön megkoronázza a jeles évfordulót. A díjakat a mai napon Londonban tartott ünnepélyes eseményen adták át.

A Qatar Airways 2011-ben, 2012-ben, 2015-ben, 2017-ben, 2019-ben, 2021-ben és most 2022-ben is elnyerte „Az év légitársasága” címet.

Qatar Airways év légitársasága 2022 Skytrax

A Skytrax World Airline Awards független és pártatlan díj, amelyet 1999-ben vezettek be, hogy egy valóban globális ügyfél-elégedettségi tanulmányt készítsenek. A legnagyobb légitársasági utaselégedettségi felmérés során a világ minden tájáról szavaznak az utazók, hogy eldöntsék, ki kapja a díjat.

A széles körben „a légiközlekedési iparág Oscar-díjaként” ismert díj idei eredményei a 2021 szeptemberétől 2022 augusztusáig tartó 12 hónapos időszakon alapulnak. Több mint 14 millió szavazatot számoltak be az eredményekbe. A légitársaság korábban az első globális légitársaságként 2021 januárjában megkapta a Skytrax COVID-19 biztonsági minősítést is.

A Qatar Airways hazai repülőterét és csomópontját, a dohai Hamad Nemzetközi Repülőteret idén újra a világ legjobb repülőterének választották, így a díjat már a második egymást követő évben kapta meg. A légitársaság erre építve azt kommunikálja, hogy az utasok nyugodtan élvezhetik a repülést, mert a világ legjobb légitársaságával utaznak a világ legjobb repülőterén keresztül.

A Qatar Airways prémiumkabinja, amely a szabadalmaztatott Qsuite-tal rendelkezik, 6. éve kapta meg a világ legjobb business osztályának járó díjat, míg az Al Mourjan váróterem kiemelkedő kulináris kiválóságáért elnyerte a világ legjobb business osztályú várótermi étkezési díját. A Qatar Airways nemcsak a globális légi közlekedésben, hanem a rendkívül versenyképes régióban betöltött vezető szerepének további megerősítéseként a Közel-Kelet legjobb légitársasága lett, ami a kiválóságról, az erős globális hálózatról, a vezető globális partnerségekről és a Hamad Nemzetközi Repülőtéren keresztül a jóhírnevének erős megerősítése.

„A Qatar Airways létrehozásakor mindig is célunk volt, hogy a világ legjobb légitársasága legyen, de az, hogy hetedik alkalommal nyerjük el ezt a címet, és további három díjat is elnyertünk, munkatársaink hihetetlenül kemény munkájának bizonyítéka. Folyamatos elkötelezettségük és lendületük biztosítja, hogy utasaink a lehető legjobb élményben részesüljenek, amikor a Qatar Airways-szel repülnek. Az, hogy ezeket a díjakat ugyanabban az évben nyerjük el, amikor a 25. évfordulónkat ünnepeljük, még nagyobb jutalom, és szeretnék őszinte köszönetet mondani minden utasunknak, aki ránk szavazott. Az Önök támogatása minden nap nagyobb eredményekre ösztönöz bennünket, értékeljük az Önök hűségét, és célunk, hogy életre szóló emlékeket teremtsünk, amikor a Qatar Airways-szel repülnek.”

-mondta a Qatar Airways Csoport vezérigazgatója, Őexcellenciája Akbar Al Baker úr.

„A 2022-es világ legjobb légitársasága díj elnyerése nagyszerű elismerése a Qatar Airways magas színvonalának, és elismeri a légitársaság minden alkalmazottjának kemény munkáját és elkötelezettségét az ügyfelek elégedettsége érdekében. A Qatar Airways volt a legnagyobb légitársaság, amely a COVID-19 járvány alatt folyamatosan repült, és a hálózatuk soha nem csökkent 30 célállomás alá, és ezt az eltökéltséget az ügyfelek egyértelműen elismerték a 2022-es év légitársasága díjjal. Az, hogy a Qatar Airways hetedik alkalommal is elnyerte ezt a legmagasabb elismerést, egyedülálló és figyelemre méltó teljesítmény, és gratulálunk nekik ehhez a sikerhez.”

– mondta Edward Plaisted, a Skytrax munkatársa.

A Qatar Airways által a Skytrax 2022-es World Airline Awards díjátadón elnyert díjak teljes listája:

  • Az év légitársasága
  • A világ legjobb business osztálya
  • A világ legjobb business osztályú várótermi étkezése
  • A Közel-Kelet legjobb légitársasága

A Qatar Airways jelenleg a világ több mint 150 célállomására repül, és Dohai csomópontján, a Skytrax által a „világ legjobb repülőterének” választott Hamad nemzetközi repülőtéren keresztül közlekedik.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben