Kiosztották a világ legjobb légitársasága díjat, képeken a legjobb business class

by Kassay Tamás

2021-ben, immáron sokadjára a Qatar Airways lett az év légitársasága. A megtisztelő díj mellett elnyerte továbbá a Legjobb Közel-Keleti Légitársaság, a Legjobb Fedélzeti Ellátás és zsinórban 3. alkalommal a Legjobb Üzleti Osztály díjakat is, utóbbi a légitársaság által szabadalmaztatott Qsuite terméknek köszönhető, amit igen nehéz überelni.

A Qatar Airways az év légitársaság az AirlineRatings szerint

Az AirlineRatings Év légitársasága díj a repülés legjobbjának szóló elismerés, amely a termékinnovációra, a jó útvonalhálózatra és az általános biztonságra összpontosít. Az összes AirlineRatings díjat szigorú kritériumok alapján ítélik oda, amelyeket a repülés területén nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező iparági szakemberek állítanak össze.

„az, hogy 2021-ben elnyertük az AirlineRatings Év Légitársasága, a Legjobb Közel-Keleti Légitársaság, a Legjobb Fedélzeti Ellátás és a Legjobb Üzleti Osztály díjakat különösen különleges a Qatar Airways számára. Az elmúlt 16 hónapban az iparág legsötétebb napjainak voltunk tanúi, de a Qatar Airways továbbra is működött és kiállt utasai mellett, annak ellenére, hogy sok más légitársaság leállította járatait a járvány miatt. A Qatar Airways továbbra is új magasságokat ér el, és olyan ipari szabványokat állít fel, amelyek páratlan utasélményt nyújtanak, mert a génjeinkben van, hogy mindent kiválóan végezzünk. Kötelezettségvállalásunk, hogy 5-csillagos szolgáltatásainkkal a lehető legmagasabb szintű egészségügyi és biztonsági szabványokat biztosítsuk utasainknak mind a földön, mind a levegőben.”

– mondta a Qatar Airways csoport vezérigazgatója, őexcellenciája, Akbar Al Baker

Zsinórban 3. éve a Qatar Airways Qsuite a legjobb business class, amely az első osztály élményét kínálja üzleti osztályon.

Qatar Airways világ legjobb légitársasága díj 2021 business class qsuite
Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek csoport.

A Qatar Airways szabadalmaztatott terméke a Qsuite első osztályú élményt kínál az üzleti osztály kabinjában. A Qsuite dupla ággyal, a privát szféra kialakítását lehetővé tevő elválasztó panelekkel van felszerelve a még jobb utazási komfort érdekében. Ezzel a magoldással először rukkoltak elő az iparágban.

A Qatar Business Class egyszerűen lenyűgöző, aki utazott már repülőn szinte biztosan örömmel kipróbálná – én is.

A lakosztályt egy hatalmas, 21,5 hüvelykes, nagy felbontású érintőképernyő uralja. A változtatható ülésvezérlés lehetővé teszi az ülés hátradöntését vagy előre és hátra mozgatását, valamint a deréktámasz beállítását.

Az ülés melletti nagyméretű, párnázott kartámasz alatt bőséges, biztonságos tárolórekeszben a fejhallgató és a víz is elfér, és egy kis polccal rendelkezik a kisebb tárgyak, például a szemüvegek elhelyezésére.

A pult kellően nagy ahhoz, hogy megbirkózzon a magazinokkal, étlapokkal, tartalék párnákkal és egyéb apróságokkal. Alatta egy megvilágított polc található a laptopok és táblagépek számára.

Az eszközök töltésére szolgáló lehetőségek között találunk egy megvilágított USB-portot és egy hálózati csatlakozót is, valamint a sarokban egy második USB-portot és egy HDMI-csatlakozót is.

A legjobb fedélzeti ellátás címet 2021-ben szintén a Qatar Airways kapta

Qatar Airways világ legjobb légitársasága díj 2021 business class qsuite fedélzeti ellátás
Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek csoport.

Bár nem minden Qatar Airways járat business osztályon található Qsuite, mindegyikük büszkélkedhet a csúcsminőségű ételekkel, kiszolgálással és szolgáltatásokkal, amelyeknek köszönhetően a Qatar elnyerte a legjobb fedélzeti ellátás díját is.

Az a la carte menüből kiválaszthatjuk amit szeretnénk, és akkor rendelhetünk, amikor nekünk tetszik, nem kell várni másokra. A Qatar prémium osztályain az étkeztetés éttermi színvonalú, és ez segít magasabbra tenni a mércét a turistaosztályon nyújtott szolgáltatás és ételek tekintetében is.

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek csoport, és hírlevelünk.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben