Repülés közben akart beszélni a pilótával egy utas (videó)

by Kassay Tamás

Egy nő feldühítette az utastársait, amikor kopogtatni kezdett a pilótafülke ajtaján. Információt akart kapni arról, hogy az amerikai járat miért és mennyit késik.

Kopogás a pilótafülke ajtaján

Kopp-kopp, pilóták, miért késünk? A Karen névre hallgató nő beszélni akart a járat vezetőjével, hogy megtudja, miért késik a gép! Az eszement ötlet szerencsére nem túl erőteljes gyakorlati megvalósításhoz vezetett, így a gép – mondhatni – zavartalanul folytatta útját.

Vicces pillanat, amikor a hölgy, látva az előkerülő mobiltelefonokat, megkérdezi, hogy „Te most felveszel engem?
Amikor utastársai kérdőre vonták, hogy miért akar benyitni a pilótákhoz, azt válaszolta, hogy „nem nyitok be, csak kopogok„, egyébként pedig „a légitársaságnak dolgozom„, mire a többiek emlékeztették arra, hogy ha így van, akkor pontosan tudnia kellene, hogy tilos az, amit csinál.

Ha nem szeretnél lemaradni a turizmus világának híreiről, akkor Neked szól az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben