Ryanair Brüsszel EP képviselő parlament atomium Szájer

A Ryanair a nap trollja – reagáltak a brüsszeli orgia hírére

by Waterfan

A Ryanair marketingesei zseniális helyzetfelismerésről tettek tanúbizonyságot, immáron nem először. A fenti kép saját illusztráció.

Legfrissebb, Twitteren közzétett hirdetésükben arra a ma napvilágot látott esetre reagáltak villámgyorsan, amelyben belga rendőrök csaptak le járványügyi intézkedéseket megsértő orgiázó társaságra, akik között némi drog mellett egy azóta lemondott és az esetet időközben beismerő EP-képviselő is jelen volt, aki történetesen magyar. Mivel az ablakon keresztül szeretett volna meglógni a rendőrök elől, ezért a Ryanair zárójeles megjegyzése duplán pimasz. Aki még nem ismerné a részleteket, itt megtalálja.

Gyorsan kell távoznia Brüsszelből? 14,99 euróért is vannak járataink (ebben az esetben nem ajánljuk az ablak melletti üléseket)

A Ryanair nem először trollkodik politikusokkal

Emlékezetes, hogy az amerikai elnökválasztás során rendszeresen jelentettek meg humoros bejegyzéseket, amelyekkel lényegében nyíltan politizáltak. Elítélni ezért nem igazán lehet őket, privát cégként azt tesznek, amit szeretnének, a közönség – humorral megáldott része – pedig veszi addig a pattogatott kukoricát és jókat derül rajtuk. Mindenesetre egészen biztos, hogy a marketingeseket megilleti a prémium, mert igencsak agilisek és rögtön meglátják a kínálkozó lehetőséget. Az elnökválasztásról készült mém-hirdetéseket csokorba is gyűjtöttem, kellemes kuncogást kívánok azoknak, akik átfutják:

Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz szállás véleményekről, eseményekről és sok-sok utazós témáról is. Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Jó utat, sok élményt,
Mr Spabook
vendégélmény tanácsadó,
okl. turisztikai fejlesztési menedzser

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben