Jeddah Dzsidda Szaúd Arábia repülőjegy Wizz Air Budapest

Három új közvetlen fapados járat indul Budapestről egzotikus úti célokra

by Kassay Tamás

A Wizz Air ma közleményben jelentette be, hogy 3 új közvetlen járatot indít Szaúd-Arábiába Budapestről. A kalandvágyó magyar turisták így Rijád, Dzsidda és Dammám városaiba is könnyen eljuthatnak. Kiemelten felhívom az országba utazni vágyók figyelmét arra, hogy a helyi kultúra és a vallási törvények tisztelete maximális odafigyelést igényel.

Új egzotikus úti célok a fapados légitársaság kínálatában. 2023-tól közvetlen járattal érhető el Szaúd Arábia 3 városa: Rijád, Dzsidda, Dammám

Jeddah Dzsidda Szaúd Arábia repülőjegy Wizz Air Budapest

A Vörös-tenger partvidékén fekvő és a Forma-1-et is vendégül látó Dzsidda, valamint Szaúd-Arábia több százéves múltú fővárosa, Rijád 2023 januárjától, a Perzsa-öbölnél található Dammám pedig 2023 áprilisától foglalható Wizz Air utasai számára. A jegyek egységesen 22500 forinttól felfelé érhetők el, ez a legjobb ár, amit találhatunk.

Wizz Air menetrend Szaúd Arábiába

Rijadh Rijád Szaúd Arábia repülőjegy Wizz Air Budapest
Útvonalmenetrend
Budapest – Rijád (Riyadh)hétfő, péntek
Budapest – Dzsidda (Jeddah)kedd, szombat
Budapest – Dammámcsütörtök, vasárnap

Beutazási szabályok Szaúd Ariábiába

A mindenkori beutazási szabályok, esetleges korlátozások, aktuális tudnivalók a Konzuli Szolgálat megújult oldalán érhetők el. A szaúdi vízum elég húzós árban van, és az országban van pár hely, ahová nem utazhatunk el: Mekka és Medina csak a hithű muzulmánok számára lűtogatható.

A Wizz Air javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt.

Azáltal, hogy a foglaláskor az utasok igénybe vehetik a WIZZ Flex szolgáltatást, a Wizz Air utasainak lehetőségük van arra, hogy váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén  átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra. Ez a lehetőség kényelmesebbé és nyugodtabbá teszi az utazások lefoglalását a jelenlegi bizonytalan körülmények között is.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben