Wizz Air leállás weboldal mobilapp karbantartás

Teljesen leáll a Wizz Air mobilalkalmazása és weboldala karbantartás miatt

by Kassay Tamás

A Wizz Air mobilalkalmazása és internetes felülete magyar idő szerint október 4-én 23 órától október 5. hajnali 4 óráig nem lesz elérhető, mert a légitársaság előre betervezett és bejelentett karbantartási munkálatokat indít online foglalási rendszerében.

A Wizz Air a zökkenőmentes utazás érdekében arra kéri érintett utasait, hogy a leállással járó karbantartási munkákat megelőzően foglaljanak járatokat és intézzék az online utasfelvételt, és lefényképezve vagy kinyomtatva is vigyék magukkal beszállókártyáikat a reptérre.

A Wizz Air ugyancsak felhívja a figyelmet arra, hogy a karbantartás ideje alatt az utasoknak nincs lehetősége a meglévő foglalásaik módosítására, valamint az ügyfélszolgálaton keresztül se tudnak azokon változásokat eszközölni.

Az üzemszünet idején a légitársaság utasai, amennyiben nem tudták elvégezni az online utasfelvételt, az utasfelvételi pultoknál október 5-én, 23 óra 59 percig térítésmentesen válthatják ki beszállókártyáikat.

A hosszú sorok kerülése érdekében a Wizz Air azt javasolja az utazók számára, hogy az érintett időszakban induló járataik felszállása előtt három órával érkezzenek a repülőtérre.”

A karbantartás ideje alatt az alábbi Wizz Air szolgáltatások nem lesznek elérhetők:

  • Wizz Air weboldal és mobilalkalmazás;
  • Foglalási rendszer;
  • Online check-in rendszer és a beszállókártya megjelenítése;
  • Contact Centers – új foglalások és a meglévő foglalások módosítása (általános információs és támogatási igények esetén továbbra is rendelkezésre állnak).

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben