Új közvetlen repülőjáratok indulnak Debrecenből és Budapestről is

by Kassay Tamás

A Wizz Air légitársasága két új, közvetlen járattal bővíti magyarországi kínálatát, az egyik járat december 14-től a Debrecen Nemzetközi Repülőtér és Róma Fiumicino repülőtér között közlekedik majd. A másik közvetlen járat november 14-én száll fel először, a skóciai Glasgow-ba repülnek Budapestről az eddigi Edinbugh helyett. Jegyet váltani a Wizz Air weboldalán, és a mobilappban lehet.

Debrecen – Róma Fiumicino közvetlen járat

Debrecen Róma Fiumicino Wizz Air

Róma méltán Európa egyik leglátogatottabb célpontja: az ókorból fennmaradt romok minden utazni vágyót visszarepítenek a múltba. A város nemcsak történelme, hanem kultúrája, művészete, gasztronómiája és építészete miatt is az egyik legmesésebb úti cél: kétségkívül az a hely, amit egyszer mindenkinek látnia kell, nem hiába nevezik az örök városnak. 

„Róma egy sokak által régóta várt desztinációként jelenhet meg a Wizz Air debreceni kínálatában decembertől, így külön öröm számunka, hogy erről a járatindításról számolhatunk ma be. Az év elején körülbelül 250 000 utas elérését tűztük ki célul 2023-ra, melyhez úgy gondolom, hogy a korábban bejelentett Hurghada, valamint Róma járatok nagyban hozzájárulnak majd”

– mondta Király Tamás a Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője.

A római útvonal új lehetőségeket és kalandokat kínál minden utazó számára. A legjobb elérhető jegyár 5790 forint lesz.

Budapest – Glasgow közvetlen járat

Budapest Glasgow Wizz Air

Skócia legnagyobb városa, Glasgow neve nem hiába jelent „zöld helyet”, hiszen számos gyönyörű parknak és zöldellő tájnak ad otthont. Természeti adottságai mellett a város igazi kulturális metropolisszá nőtte ki magát az évek során nagyszerű múzeumjainak, palotáinak, fesztiváljainak és művészeti galériáinak köszönhetően. A legjobb elérhető jegyár 9890 forint lesz.

„A Wizz Airnél szüntelenül törekszünk arra, hogy a lehető legszélesebb útvonal kínálatot nyújtsuk utasainknak, ezt bizonyítják ez az új, kulturális és gasztronómiai élményekben bővelkedő desztinációk is.  Büszkék vagyunk az új útvonalak megnyitására, és elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy továbbra is magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk utasainknak. Alig várjuk, hogy fedélzetünkön üdvözölhessük utasainkat az új járatainkon is”

 – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.
ÚTVONAL​JÁRATSŰRŰSÉG​
Budapest – Glasgowkedd, szombat
Debrecen – Róma-Fiumicinoszerda, péntek

A Wizz Air nagy számban bővítette járatait több útvonalon is októbertől. Az egzotikus Abu Dhabi, Hurghada, Madeira és Tenerife mellett Alicante, Madrid és Milánó is könnyebben elérhetővé válik a magyar fővárosból: a Wizz Air minden korábbinál több járatot kínál hetente ezekre a úti célokra az utazni vágyóknak. Emellett a nagy érdeklődésre való tekintettel a Bázelbe és Keflavíkba tartó járatok száma is tovább bővül.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben