Repülj a Foci EB-re új Wizz Air járatok fedélzetén és a szurkolói járaton!

by Kassay Tamás
Wizz Air foci EB szurkolói járat futball Európa Bajnokság repülő

A Wizz Air május végétől több közkedvelt járatot indít újra, többek között a 2021-es Foci EB néhány helyszínére is.

2021 június 11-től elkezdődik a sportrajongók által nagyon várt labdarúgó-Európa-bajnokság, amelynek – Budapest mellett további 10 lenyűgöző európai helyszín ad otthont. A járványhelyzet javuló tendenciáinak és a Wizz Air újraindított járatainak köszönhetően, Budapest (BUD) mellett akár Rómában (FCO) vagy Münchenben (MUC) is élőben élvezhetjük a mérkőzéseket.

Wizz Air München: szurkolói járat indul a bajor fővárosba

A szórakozás és a német sörkultúra fellegvára, München a Németország – Magyarország összecsapásnak ad otthont június 23-án. Bajorország fővárosa azonban nemcsak a sportág, hanem az utazás szerelmeseit is várja. A város a turistáknak is különleges élményeket tartogat:

  • a világ legnagyobb sörcsarnoka mellett
  • a Müncheni katedrális, illetve
  • a híres angolpark, és
  • a BMW múzeum is kihagyhatatlan látnivaló. 

Németország jelenleg egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel, vagy az ország által elismert oltási igazolvánnyal várja látogatóit, ezzel is biztosítva a lehető legbiztonságosabb környezetet a turisták számára. A pontos beutazási feltételek a Konzuli Szolgálat oldalán olvashatók.

Újranduló Wizz Air járatok Olaszországba

Ha a német futball helyett inkább az olaszos életérzésre vágyunk, akkor irány az újonnan nyílt római Wizz Air bázis. Az olasz főváros az egyik negyeddöntőnek fog otthont adni.

A jelenleg érvényes olasz beutazási szabályok alapján az utazóknak egy 48 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet szükséges az érkezéskor bemutatniuk. A mindenkor aktuális információk a Konzuli Szolgálat oldalán találhatók meg.

A Budapestről most újrainduló német és olasz Wizz Air járatok listája:

ÚTVONALJÁRATSŰRŰSÉGÚJRAINDULÁS DÁTUMA
BUDAPEST – MILÁNÓ MALPENSAkedd, szombat2021. május 31.
BUDAPEST – RÓMA-FIUMICINOkedd, szombat2021. június 1.
BUDAPEST – CATANIA (SZICÍLIA)kedd, szombat2021. június 5.
BUDAPEST – BARIhétfő, péntek2021. június 6.
BUDAPEST – DORTMUNDkedd, szombat2021. május 30.
BUDAPEST – BERLIN BRANDENBURGszerda, vasárnap2021. június 16.
BUDAPEST – MÜNCHENszurkolói járat2021. június 23.
Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek Facebook csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport.

A Wizz Air azt közölte, hogy továbbra is kiemelt figyelmet fordít az egészségügyi és járványügyi intézkedések betartására, így fedélzetein is minden biztonsági előírásnak eleget tesz. Ehhez kapcsolódóan további információk az egészségügyi előírásokról a weboldalon vagy a WIZZ mobilalkalmazásán találhatók.

WIZZ Flex szolgáltatás továbbra is ajánlott, mert a bizonytalanság egyelőre viszonylag nagy a jövőt illetően. A szolgáltatást a foglaláskor lehet megrendelni, így váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén lehetőségünk nyílik arra, hogy átszervezhessük a foglalásunkat egy másik Wizz Air-járatra.