wizz air Szófia tévedés

A Wizz Air ráijesztett az utasaira: „a járat Szófiában fog leszállni”

by Kassay Tamás

Olvasói jelzést kaptam arról, hogy a Wizz Air ma számos utasát – úti céljuktól függetlenül – arról értesítette, hogy a járatuk Szófiában fog leszállni. Nem kis riadalmat okozott ezzel az érvényes repülőjeggyel rendelkező, érintett utasai körében.

A járat Szófiába fog érkezni

wizz air Szófia tévedés

Volt, aki Párizs – Bukarest, Katowice – Palma de Mallorca, vagy éppen a Bologna – Palermo útvonalra szóló repülőjeggyel rendelkezett és megkapta a fenti üzenetet, ami miatt azt hitte, hogy Bulgária fővárosába irányították át a gépét. A kisgyermekes anyuka a Wizz Air csoportban kért segítséget, hogy mi tévő legyen ebben a helyzetben.

Délutánra kiderült, hogy valamilyen hiba történt és valójában csak 2 járat érintett: az augusztus 10-én a Tel-Aviv Ben Gurion és a Brüsszel, Charleroi repülőtérről induló járatokra vonatkozik az értesítés. Minden más érintett megkapta a helyesbítő levelet, amelyben a Wizz Air elnézést kért a kellemetlenségért.

wizz air Szófia tévedés

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben