Wizz Air koronavírus utasbiztosítást vezet be, amely COVID-19 fedezetet biztosít

by Kassay Tamás
Wizz Air COVID 19 biztosítás koronavírus utasbiztosítás szolgáltatás

A Wizz Air ma bejelentette, hogy COVID-19 biztosítási fedezetet is tartalmaz ezentúl az utasbiztosítási csomag, amelyet az utazni vágyók a foglalási folyamat során online vásárolhatnak meg.

COVID-19 fedezetű koronavírus utasbiztosítás a Wizz Air-től

A COVID-19 fedezetű koronavírus utasbiztosítást a Chubb biztosító társaság nyújtja. Róluk éppen tegnap írtam, hogy más légitársasággal együttműködve is bevezettek hasonló csomagokat a közelmúltban.

A Wizz Air utasai mostantól olyan utasbiztosítást vásárolhatnak, amely már fedezi a koronavírus járvány miatti esetleges járattörléseket és a külföldi utazás során felmerülő orvosi költségeket is. A Wizz Air Utasbiztosítás többek között fedezi az utas külföldön történő COVID 19 fertőződése miatti egészségügyi költségeket, valamint a meghosszabbított tartózkodás miatti további felmerülő addicionális költségeket (bizonyos összeghatárig).

Ha esetleg az utazásunkat azért kell lemondani, mert indulás előtt elkapjuk a koronavírust, akkor a Wizz Air Utasbiztosítás ebben az esetben is segítséget nyújt.

A Wizz Air utasbiztosítása továbbá fedezi az elveszett, ellopott vagy megrongálódott poggyászok, illetve lekésett járatok költségeit is. Természetesen, mint minden és ahogy ezt megszokhattuk, a biztosítás felhasználási feltételekhez kötött, ezeket érdemes elolvasni és megismerni.

Egyéni törlési fedezet bizonyos országokban

Az utasbiztosítás mellett a Wizz Air egyes országokban egyéni törlési fedezetet is biztosít. Mindkét opció megvásárolható a foglalás során a Wizz Air weboldalán és mobil alkalmazásában, egyirányú és retúrjegyekre egyaránt. A felhasználási feltételek az alábbi linken találhatóak.

 „A WIZZ-nél elkötelezettek vagyunk az utazási élmény folyamatos fejlesztésében. Akár a foglalási folyamatról, a fedélzeti kiszolgálásról, vagy egyéb szolgáltatásainkról van szó, a lehető legkényelmesebb, és zökkenőmentes utazást tartjuk szem előtt. A bővülő utasbiztosítási csomagunkkal utasaink nyugodtak lehetnek, hiszen a COVID-19 miatti váratlan események ellen is biztosítva lesznek.” – mondta Radó András, a Wizz Air senior kommunikációs menedzsere.

Szállásokkal kapcsolatos véleményekről, utazós és wellness témákról értesülhetsz a zárt csoportunkban, várunk szeretettel.

Biztonságos utat, sok élményt a nehézségek közepette is!
Mr Spabook
turisztikai fejlesztési menedzser
vendégélmény tanácsadó

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.

Ez is érdekelhet

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben