Wizz Air Malta ügyvezető igazgató Diarmuid Ó Conghaile

A Wizz Air új ügyvezető igazgatót nevezett ki Máltán

by Kassay Tamás

A Wizz Air légitársaság közleményben tájékoztatott arról, hogy új ügyvezetőt nevezett ki Diarmuid Ó Conghaile személyében a Wizz Air Malta élére, amely a Wizz Air új leányvállalata és még az idei évben megkezdi működését. A Wizz Air Malta új ügyvezetője 2022. november 1-jétől tölti be pozícióját Valettában.

Diarmuid Ó Conghaile több mint egy évtizede dolgozik a légiközlekedésben: megfordult korábban a Ryanairnél, a Dublini Repülőtéren betöltött vezető pozíciókban, valamint az Ír Légügyi Hatóságnál is, ahol a szervezet légiközlekedési szabályozójaként szerzett tapasztalatot.

„Üdvözöljük Diarmuidot a Wizz Air újonnan létrehozott pozíciójában, aki iparági és vezetői szakértelmével segíti majd munkánkat. A Wizz Air Malta ügyvezető igazgatójaként betöltött szerepe kulcsfontosságú lesz növekedésünk következő szakaszának megvalósításában” 

– mondta a kinevezés kapcsán Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.

A Wizz Air Malta új leányvállalatának létrehozása beleillik a Wizz Air erőteljes növekedési stratégiájába és tovább erősíti a légitársaság pozícióját.

Diarmuid Ó Conghaile Wizz Air Malta ügyvezető igazgató

Nagy örömmel csatlakozom a légitársaság csapatához, a Wizz Air Malta ügyvezető igazgatójaként alig várom, hogy elkezdjük a munkát és hozzáfogjak a hálózat, valamint a működési struktúra kiépítéséhez, ezzel támogatva a Wizz Air szélesebb körű stratégiai és üzleti terveit. A WIZZ az európai légiközlekedés jelentős szereplője, elkötelezett jövőbe mutató stratégiával”  – mondta Diarmuid Ó Conghaile, a Wizz Air Malta ügyvezetője.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben