Wizz Yourh Forum fiatalok vélemény

A Wizz Air fórumot nyitott fiataloknak és várja az új generáció véleményét

by Kassay Tamás

A Wizz Air ma bejelentette a WIZZ Youth Forum elindítását, aminek célja, hogy beszélgetéseket kezdeményezzen 18-25 éves korosztályba tartozó utasaival, akik a visszajelzéseikkel, véleményükkel, észrevételeikkel érdemben segíthetik és befolyásolhatják a légitársaság által nyújtott szolgáltatások javítását.

Indul a WIZZ Youth Forum 18-25 év közötti fiataloknak

A WIZZ Youth Forumra a légitársaság már várja azon fiatalok jelentkezését, akik szenvedélyesen érdeklődnek az utazás, a repülés, a jövő trendjei és a digitális megoldások iránt. Ez az új kezdeményezés kiváló alkalom a Wizz Air számára, hogy visszajelzést kapjon a 6 legjelentősebb üzletága minőségéről, köztük:

  • az ügyfélélmény,
  • a jövőbeli utazási igények,
  • a fenntarthatóság,
  • a digitális fejlesztések,
  • a kreatív koncepciók és
  • a kommunikáció területéről.

Az eredményeket a Wizz Air arra szeretné felhasználni, hogy a szolgáltatásait fejleszteni tudja, illetve a további járatbővítések olyan irányokba valósuljanak meg, ami a kutatás alapján nagy sikerre számíthat.

Az Európa-szerte közel 100 főből álló csoportból havonta kiválasztanak 20 résztvevőt, akik a Microsoft Teams segítségével lebonyolított fókuszcsoportos megbeszéléseken oszthatják meg észrevételeiket a Wizz Air kollégájával. A részvétel természetesen önkéntes, a légitársaság alkalmanként 20 euró értékű repülőjegy-utalványt ajánl fel a becsatlakozóknak.

Ezen felül valamennyi WIZZ Youth Forum résztvevője automatikusan részt vesz egy sorsoláson, amelynek nyereménye egy 200 eurós utalvány, amely bármely Wizz Air úti célra beváltható.

„A Wizz Airnél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy utasainknak a lehető legjobb ügyfélélményt nyújtsuk, ezért kifejezetten örömmel tölt el bennünket a WIZZ Youth Forum elindítása. A vitafórum a fiatal és sokszínű ügyfélkörünk véleményét gyűjti össze, akik ezáltal a jövőbeni üzleti döntéseinkre és célkitűzéseinkre is közvetlen hatással lesznek. A WIZZ Youth Forum egyedülálló lehetőség arra, hogy Európa minden tájáról találkozhassunk hasonlóan gondolkodó emberekkel, és megosszuk egymással értékes meglátásainkat, amelyek segítenek a légitársaságnak szolgáltatásai fejlesztésében. Senki ne habozzon, hanem jelentkezzen még ma!” 

– mondta Poós Zsuzsa, a Wizz Air ügyfélkapcsolati és marketing vezetője.

A WIZZ Youth Forumra itt lehet jelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben