japán az éjjel soha nem érhet véget soho party olimpia magyar drukkolás

Japán gyerekkórus: az éjjel soha nem érhet véget!

by Kassay Tamás

A tokiói Magyar Kulturális Intézet YouTube-csatornáján jelent meg a videó, amiben japán gyerekek éneklik Az éjjel soha nem érhet véget című Soho Party slágert. Ezzel a dallal szurkoltak a magyar sportolóknak a tokiói olimpián.

Az éjjel soha nem érhet véget egy japán gyermekkórus előadásában

Az első néhány refrén után szépen épül fel és indul be a dal, lesz benne taps, dob, ritmusváltás, a sajnálatosan rövid, de annál zseniálisabb dallamívből sikerült kihozniuk egy fülbemászó alkotást. A dal végén pár magyar szurkolói rigmus, RIA-RIA-HUNGÁRIA is felcsendül, a srácok tényleg jól felkészültek, köszönet a kedves gesztusért!

Apropó, aki a videó elejére pörget, hallhatja a Tavaszi szél egy részletét is, igazán lenyűgöző, hogy azt is begyakorolták!

A magyar szurkolók világhírűek, az a hangulat pedig, ahogyan egy labdarúgó-mérkőzésen a lelátókról zeng a buzdítás, Japánba is eljutott. Bár a következő dal elsősorban a focihoz kapcsolódik, a japán gyerekek szeretettel küldik a produkciót a magyar olimpiai csapatnak – és a magyaroknak.

– tudósított róla a Telex

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek csoport és Hírlevelünk.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben