Utazz ingyen Finnországba és találd meg a finn boldogság titkát!

by Kassay Tamás

Finnország turisztikai hivatala 10 szerencsést hív meg egy 4 napos utazásra ingyen, teljes ellátással, hogy megtapasztalhassák a finn boldogság titkát. Akár a Spabook olvasóinak is lehetősége van megtapasztalni az élményt, mutatom, hogyan lehet pályázni.

Finnország sorozatban 5 éve a világ legboldogabb országa

Finnország boldogság mesterkurzus kuru resort pályázat ingyen utazás

„Hisszük, hogy a boldogság nem egy misztikus képesség, amivel születni kell – ez egy olyan életszemlélet, amit meg lehet tanulni. Mivel Finnország a világ legboldogabb országa, idén júniusban Finnországban szervezünk egy személyes mesterkurzust.” – áll a Visitfinland oldalán.

Finnország, mint az első ország, amely saját mesterkurzust indít és ezzel akár trendsetter is lehet!

Finnország 2023 júniusában egy új, személyes mesterkurzus elindításával szeretné elárulni a boldogság titkát. A mesterkurzusra a finnországi Tóvidéken, a felnőttbarát Kuru Resortban kerül sor és már lehet rá jelentkezni. A helyszín fényűző villáit az alapoktól kezdve a természeti kapcsolatokat szem előtt tartva tervezték. Minden villához saját spa és szauna is tartozik.

Finnország boldogság mesterkurzus kuru resort pályázat ingyen utazás

A négynapos élmény során a Visit Finland 10 szerencsés résztvevőt fogad, és a kijelölt coachok szakértelmével vezeti őket kiegyensúlyozott életmód felé és finn módon segít a boldogság elérésében.

Ennek a programnak a mintájára bármely más ország is

A finn boldogság mesterkurzus – coaching 4 kulcsfontosságú témát ölel fel

  • természet és életmód,
  • egészség és egyensúly,
  • design és mindennapok, valamint
  • ételek és jólét.
Finnország boldogság mesterkurzus kuru resort pályázat ingyen utazás

Az Oracle 2022-es globális boldogságjelentése szerint az emberek 45%-a több mint két éve nem érzi magát igazán boldognak, 25%-uk pedig nem tudja vagy elfelejtette, mit jelent igazán boldognak lenni. Finnország, mint a világ legboldogabb embereinek hazája, ezért úgy döntött, hogy szeretne segíteni mindenkinek megtalálni a „belső finnt”. Mivel a személyes boldogság mesterkurzus létszáma erősen limitált, online is elérhetővé fogják tenni a hasznos tudnivalókat.

Gyakran felteszik nekünk a következő kérdést: „Mi a helyzet az üzleti életben? Úgy gondoljuk, hogy a finn boldogság a természettel való szoros kapcsolatból és a földhözragadt életmódból ered: ez nem valami misztikus állapot, hanem egy megtanulható és megosztható készség. Finnország tele van magával ragadó élményekkel a természet közepette. Energiával teli erdeink, elbűvölő tavaink és vibráló szigetvilágunk mind tökéletes hely a kikapcsolódásra, lazításra és a belső boldogsággal való kapcsolatteremtésre.

Most abban szeretnénk segíteni az embereknek, hogy megtalálják és elsajátítsák ezt a finn lelkiállapotot. Mesterkurzusunkhoz a legjobb edzőket, Finnország egyik leglélegzetelállítóbb üdülőhelyét és egy kora nyári időpontot választottunk a gyönyörű finn természet közepette. Úgy érezzük, ez egy igazán egyedülálló lehetőség, hogy valami csodálatos és értékes dolgot fedezzünk fel. Aki kíváncsi, mindenképpen jelentkezzen.

– mondta a finn boldogság mesterkurzusról Heli Jimenez, a Business Finland nemzetközi marketingért felelős vezető igazgatója.
Finnország boldogság mesterkurzus kuru resort pályázat ingyen utazás

A négynapos mesterkurzus a kiválasztott résztvevők számára ingyenes lesz, és a Visit Finland fedezi az oda- és visszautazás költségeit is. A mesterkurzusra 2023. április 2-ig lehet jelentkezni: a jelentkezők egyénileg, vagy egy barátjukkal, vagy partnerükkel együtt jelentkezhetnek. Az első Masterclass of Happiness mesterkurzusra 2023. június 12. és 15. között kerül sor a finnországi Kuru Resortban. Az érkezés 1 nappal előbb, a távozás 1 nappal később történik majd.

A jelentkezés feltétele, hogy elfogadod, hogy képek és videók készülnek Rólad, amit később felhasználhatnak, valamint fontos, hogy ne félj angolul kommunikálni.

Töltsd ki most a jelentkezési lapot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben