budapesti állatkert elefént fürdő bébi

A Budapesti Állatkert bébielefántja imád fürdőzni (videó)

by admin

A Fővárosi Állat- és Növénykert közzétett egy videót, amin az április végén született kiselefánt, Samu látható, ahogyan ismerkedik a vízzel és jól érzi magát a medencében.

Az Állatkert azt írja, hogy a medencézés Samu egyik kedvenc programja. Mint fogalmaznak: Amikor a medence teljesen fel van töltve, egy felnőtt elefánt is el tud benne merülni akár a feje búbjáig, de most, épp a kis Samura való tekintettel általában csak 3 , elefántokra méretezett lépcsőfokig, illetve legújabban már egy kicsit tovább töltjük meg vízzel. Samu most már láthatóan otthonosan mozog a vízben, szereti a pancsolást, és mivel ez bátyja, a három és féléves Arun is ugyanígy van, nagyon sokat játszanak együtt is a medencében. Sőt mi több, gyakran még az anyuka, Angele is csatlakozik hozzájuk.

Ha az állati jó fürdőzések mellett Te magad is szereted a wellness-t, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, illetve a Fürdők, Gyógyfürdők csoport is. Ha az utazós hírek is érdekelnek, akkor a Turizmus hírek csoport a legjobb hely számodra!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben