Medvecsalád pancsolt a strandon (videóval)

by admin

Egy medve és három kisbocsa mártózott meg a kaliforniai strandon a Tahoe-tó partján. A medvéket cseppet sem zavarta a fürdőző tömeg, sőt, a fekete medve még egy hűtőtáskából is kiszolgálta magát elemózsiával – számolt be a jelenetről a People magazin.

Az egyik strandoló videóra vette a történteket, így most mi is megcsodálhatjuk, ahogy a bocsok a parthoz közel, a hullámokban játszanak, míg anyjuk tesz egy rövid sétát a parton az emberek között.

A megyei seriffhivatal hadnagya, Nelson Resendes a riportban úgy nyilatkozott, hogy a strandolóknak óvatosnak kell lenniük a medvék közelében.

Kiszámíthatatlanok és veszélyesek. Időnként szelídnek tűnnek, mint az a videón is látszik, de semmiképp nem szabad fenyegető jeleket küldeni ilyen esetben. Az emberek a vendégek a medvék területén és ezt tiszteletben kell tartani.

Ha az állati jó fürdőzések mellett Te magad is szereted a wellness-t, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, illetve a Fürdők, Gyógyfürdők csoport is. Ha az utazós hírek is érdekelnek, akkor a Turizmus hírek csoport a legjobb hely számodra!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben