Te is segíthetsz a REX alapítványnak

by Polisor Bettina

Magyarország egyik legaktívabb állatvédő szervezete – a 32 éves Rex Kutyaotthon Alapítvány – jelenleg egy már régóta tervezett országos állatvédelmi oktatóközpontot, a Felelős Állattartás Házát építi. Az épületben helyet kap majd az ország első kutyamúzeuma, valamint egy 120 férőhelyes előadóterem is, ahol a jövő generációi interaktív módon ismerkedhetnek meg az állatokkal és a felelős állattartás alapjaival.

Rex Kutyaotthon Alapítvány – Ahol az álmok valóra válnak! 

Rex Kutyaotthon Alapítvány támogatás
Fotó: Rex Alapítvány

A Rex Alapítvány telephelye, a Rex Állatsziget nagy népszerűségnek örvend, a kutya- és cicaotthon, a minifarm, a vízivilág és a vadudvar számos gyermek és családi program helyszíne is egyben, és bár a hétköznapokban az elhagyott, bajba jutott állatok sorsának megmentéséért küzdenek, hosszú távú céljuk a felelős állattartási kultúra megreformálása.

A Rex Állatszigeten megépítendő Felelős Állattartás Háza egy olyan országos oktatóközpont lesz, ahol a jövő generációi interaktív módon ismerkedhetnek meg az állatok szükségleteivel és a felelős állattartás alapjaival, valamint az állattartók rendszeres szakmai képzésben részesülhetnek. Az intézmény megépítése a Rex Alapítvány eddigi legnagyobb beruházása, amely hasznos állattartási ismereteket nyújt majd a jövőben az ország minden részéről érkező felelős állattartók generációinak.

Kérjük támogassa Ön is adója 1%-ával, vagy önkéntes munkájával a Rex Kutyaotthon Alapítványt!

A Rex Kutyaotthon Alapítvány támogatói nélkül elképzelhetetlen lett volna idáig eljutni. Az 1% felajánlások, illetve egyéb önzetlen segítségek nem csupán anyagi erőforrást jelentenek, hanem erkölcsi elismerést is. Mindkettő elengedhetetlen állatmentő missziónk folytatásához, és nagyban hozzájárul ahhoz is, hogy a Felelős Állattartás Háza megépülésével maradandót alkothassunk az állatvédelem és szemléletformálás területén. 

A Rex Alapítvány adószáma: 18015676-1-41
Bankszámlaszáma: 10402283-22802398-00000000

Önzetlen segítségét szívből köszönjük a megmentett négylábúak nevében is! A Rex Alapítvány munkájáról bővebb információt talál az alapítvány honlapján, Facebook és Instagram oldalán, vagy keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Cím: 1048 Budapest, Óceánárok utca 33.

Tel.: 061 230 4080

Email: [email protected]

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben