Strandok éjszakája 2022 Fürdőszövetség

Strandok Éjszakája 13-ik alkalommal, 40 fürdőben

by Kassay Tamás

A Magyar Fürdőszövetség nem babonás és 13.-ik alkalommal is megszervezi a Strandok Éjszakáját! Igazából át is címkézhették volna 14. alkalomra, mint a repülőgépeken a széksorok számozásánál szokás. Viccet félretéve lássuk a részleteket!

Az idei nyár legizgalmasabb fürdős éjszakájára készülnek a magyarországi strandok: 2022. július 30-án különféle programokkal és kedvezményekkel várják az éjszakai fürdőzés szerelmeseit. A Strandok Éjszakája országszerte 40 fürdőben kerül megrendezésre.

A Magyar Fürdőszövetség által meghirdetett rendezvényen színes és mozgalmas programok szórakoztatják a fürdőzés kedvelőit, ugyanis az éjszakai fürdőzést:

  • vízi mozi,
  • stand-up comedy,
  • sportprogramok,
  • tűzzsonglőrök,
  • szaunaprogramok,
  • zumbashow,
  • habparty egészítik ki.

Koncertekkel, DJ-k fellépésével várják a strandok szerelmeseit is. Több fürdő kedvezményes belépővel és hosszított nyitva tartással fogadja mindazokat, akik emlékezetes élményeket gyűjtetnének. Az éjszaka kedvelőinek jó hír, hogy akár hajnal kettőig is gyönyörködhetünk a csillagos égben a termálmedencében üldögélve. A hazai fürdők kipróbálására, megismerésére remek alkalmat jelent a július 30-i, szombat esti Strandok Éjszakája.

Az idén 30 éves Magyar Fürdőszövetség kiemelten kéri a Vendégeket, hogy csak egészségesen és fokozott odafigyeléssel vegyenek részt az országos programsorozat rendezvényein. Mindemellett az idén 13. alkalommal meghirdetett Strandok Éjszakája ebben az évben is felhívja a figyelmet arra, hogy az esetleges járványügyi körülmények mellett a fürdőzés kifejezetten biztonságos szórakozást nyújt a Vendégek számára.

A csatlakozó fürdőkről és a programokról a Fürdőszövetség weboldalán lehet tájékozódni.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben