kedvezményes fürdőbelépő 3200 forint budapesti gyógyfürdők december

65%-kal olcsóbban is lehet belépőt venni a budapesti fürdőkbe decemberben

by Kassay Tamás

Akár 65%-os megtakarítást is elérhetsz Budapest történelmi termálfürdőiben! Vedd meg fürdőbelépőd 3200 Ft-ért decemberben, de figyelem, mindössze 1 jegyárusító ponton tehet ezt meg, mivel ez egy speciális akció! FRISSÍTÉS 12.10. 14:00-kor: ezt a cikket annyira sokan elolvasták, hogy 2 nap alatt minden jegy elkelt. A cikket javaslom olvasásra, de kérem a tisztelt Olvasókat, hogy már ne keressék a pénztárban ezt a típusú speciális jegyet.

Budapesti fürdőbelépők 3200 forintos, kedvezményes áron

Fürdőbelépőket mindössze 3.200 Ft-ért vásárolhatod meg, csak 2022 decemberében! Ez akár 65%-os kedvezményt is jelenthet a fürdőkben váltott normál jegyej árához képest. Kedvezményes fürdőbelépők korlátozott számban érhetők el és csak 2022. december 31-ig érvényesek. 

A kedvezményes belépő szinte minden budapesti fürdőbe érvényes

A Budapesti Gyógyfürdők (BGYH) által üzemeltetett bármelyik gyógyfürdő részt vesz az akcióban. A 3 történelmi fürdőnk, a Széchenyi, a Gellért és a Rudas esetében érheted el a legtöbb megtakarítást.

MENNYIBE KERÜLNEK A FÜRDŐK AZ AKCIÓS KEDVEZMÉNY NÉLKÜL?

Csatlakozz fürdős csoportunkhoz és tudj meg mindent a hasonló lehetőségekről!

kedvezményes fürdőbelépő december 2022
Fürdős, utazós tippekért iratkozz fel hírlevelünkre, mert a hasonló lehetőségeket nem mindig közöljük le nyilvánosan!

A jegyárak fürdőnként változnak a látogatás napjától (hétköznap vagy hétvége) és a választott szolgáltatástól (kabin vagy szekrény) függően. A fürdőbelépő megvásárlásával 30-65% közötti kedvezményt kaphatsz a normál belépőjegy árából.

Az akció időtartama korlátozott, ügyelj a határidőre, ami 2022.12.31!

Ez egy speciális akció. A fürdő belépő korlátozott mennyiségben kapható. A fürdőbelépőt 2022. december 31-ig fel kell használni. Ezt követően a fürdőjeggyel nem lehet már belépni a fürdőkbe.

Hol lehet megvásárolni a kedvezményes fürdőbelépőt?

A kedvezményes fürdőbelépő nem vásárolható meg sehol, kivéve egyetlen helyen, a Városháza Park Hütte (1052 Budapest, Károly körút) Budapestinfo kihelyezett irodájában, amely 09.00 – 19.00 óra között vár szeretettel. Az ünnepi nyitva tartást itt találod.

A 3200 forintos jegy minden szolgáltatást tartalmaz, amit a normál belépők is

Ez fürdőnként változó, de általában igénybe vehetők vele a medencék, a szaunák, a gőzszobák, a pihenőhelyiségek és a zárható szekrények.

Mi az, amire nem érvényes ez a kedvezményes jegy?

A különleges rendezvények, mint a Sparty, az éjszakai fürdőzés, masszázsok, egyéb gyógyfürdői kezelések, papucs bérleti díj, és természetesen a büfé kínálata sincsen benne, de ezzel sok újat remélem nem írtam senkinek.

A kedvezményes fürdőbelépő hétvégén is érvényes!

A legjobb hír pedig az, hogy akár hétköznapok, akár hétvégén is fel lehet használni.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben