ESPA gyógyvíz ivás Guiness világrekord

A gyógyvíz ivás világrekordjára készül az ESPA Európai Fürdőszövetség

by Kassay Tamás

Egy olyan világban, amelyet egyre inkább az innováció és az eredmények vezérelnek, egy egyedülálló esemény van a láthatáron. A természeti erőforrások egészséget és jóllétet elősegítő erejére hívja fel a figyelmet az Európai Fürdőszövetség „Igyunk az egészségre!” új Guiness világrekord kísérlete az egyidejú gyógyvíz ivás kategóriában.

Az izgalmas rekordkísérlet környezete nem is lehetne festőibb – a történelmi Colonnade épület a Karlovy Vary szívében. Itt a hagyományok találkoznak a modernitással, és a résztvevők pompás építészeti örökségek gyűrűjében kortyolhatnak bele a gyógyhatású ásványvízbe.

Az ESPA konkresszus „Igyunk az egészségre!” világrekord kísérletében több mint 25 ország 300 vendége, fürdős szakember koccint majd mindenki egészségére.

Az Európai Gyógyfürdők Szövetségének (ESPA) kongresszusa lehetőséget kínál az érdekeltek, a politikai döntéshozók és az egészségiparral foglalkozók számára, hogy találkozzanak, eszmét cseréljenek, és a wellness, a jóllét ügyét támogassák.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben