Aquaréna Mogyoród Aquapark nyitás belépőjegyek árak csúszdapark

Megújult az Aquaréna, mától újra vár a Mogyoródi Aquapark

by Kassay Tamás

Június 26-tól újra megnyitotta medencéit és csúszdáit a megújult Aquaréna Aquapark Mogyoródon. Magyarország egyetlen 1,5 kilométer hosszú csúszdaparkja egész napos aktív kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A felújított Aquaparkban 26 csúszda, 9 medence, egy 3 szintes ugrómedence és egy lassan csordogáló Lusta Folyó várja a fürdőzőket, 11,5 hektár területen. A csúszdák közt vannak természetesen lassabbak az óvatosabbak számára, de bőven akad izgalom a bátrabbak számára is, például a Szabadesés Csúszda neve önmagáért beszél.

Aquaréna Mogyoród Aquapark nyitás belépőjegyek árak vízicsúszda
Érdekel a fürdők világa? Akkor Neked szól a Fürdők, gyógyfürdők csoport, és feliratkozhatsz hírlevelünkre is.

A mozgalmas csúszdázás mellett hűsítő medencék, Jacuzzi, lounge rész, a panorámateraszon baldachinos ágyak és különböző éttermi egységek gondoskodnak arról, hogy a vendégek kellemesen tölthessék el szabadidejüket.

Az Aquaparkban, a vízből kimászva, száraz lábbal is számos lehetőségünk van az aktív sportolásra: röplabda-, foci- és tollaslabdapálya is színesíti a kínálatot.

Aquaréna Mogyoród Aquapark nyitás belépőjegyek árak csúszda
Érdekel a fürdők világa? Akkor Neked szól a Fürdők, gyógyfürdők csoport, és feliratkozhatsz hírlevelünkre is. Ha wellness témákról is szívesen olvasol, akkor ajánlom figyelmedbe a Wellness csoportot.

Kevesen tudják, de egy itt eltöltött izgalmas, ám fárasztó nap után este nem muszáj hazamennie annak, akinek nem elég egy nap őrület, a zöldben lehet sátrat verni, lakókocsizni, sőt egy glamping is várja a látogatókat.

Belépőjegyek a Mogyoródi Aquaréna Aquaparkba

A jegyárak kissé bonyolultan vannak meghirdetve, ezért mindent nem tudok itt összefoglalni, de arra felhívom a figyelmet, hogy bizonyos jegytípusok csak online érhetők el, a helyszínen nem. Ilyen például a családi jegy is.

15 óra után kedvezményes belépőket válthatunk, szerdánként pedig kedvezményes diák és gyermeknap vár mindenkit, csoportoknak 20 fő felett jár a csoportkedvezmény.

Érdekel a fürdők világa? Akkor Neked szól a Fürdők, gyógyfürdők csoport, és feliratkozhatsz hírlevelünkre is.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben