Aquaworld ingyenes belépő egészségügyi dolgozók Budapest

Az Aquaworld ingyenes belépővel várja az egészségügyi dolgozókat júniusban

by admin

Az Aquaworld ingyenes belépőt biztosít az egészségügyi dolgozók számára júniusban, tették közzé a Facebook oldalukon június 1-jén, kedden.

Az Aquaworld bejegyzését szó szerint közlöm:

Köszönjük az egészségügyi dolgozók munkáját!
A vírushelyzet alatt többször is próbáltunk segítséget nyújtani melegétel készítéssel a rászorulóknak vagy a Nemzeti Népegészségügyi Központ COVID mintavételi szűrőbuszának helyszín biztosítással. Ezúttal egy felajánlással szeretnénk segíteni azoknak, akik a járvány kezdetétől kemény munkával álltak helyt ebben a nehéz időszakban.
Felajánlásunk keretében szeretnénk az egészségügyi dolgozók számára ingyenes belépési lehetőséget és ezzel egy egész napos kikapcsolódást biztosítani az Aquaworld élményfürdőbe. Szeretnénk megköszönni áldozatos munkájukat és némi pihentető élményt ajándékozni számukra.

Minden egészségügyi dolgozó számára biztosítanak 1 egész napos belépőt az Aquaworld élményfürdőbe, amely magába foglalja az élménymedencék, csúszdák, valamint a szaunavilág korlátlan használatát. Továbbá egy kísérő helyszínen megvásárolt jegyéből 30% kedvezményt biztosítanak.

Az egészségügy dolgozói 2021. június 01. és 2021. június 30. között vehetik igénybe az ingyenes pihenést.

Az ingyenes belépő regisztrációhoz kötött, egyszeri belépésre jogosít, valamint dátumra szól, és a fürdő kéri, hogy a kamarai tagsági igazolvány és a személyazonosító okmány mellett a regisztrációs visszaigazoló e-mailt nyomtatva, vagy telefonon vigyék magukkal a vendégek.

Regisztrációhoz kattints ide.

Érdekelnek a fürdős témák? Akkor ajánlom figyelmedbe a Fürdők, Gyógyfürdők, illetve a Wellness, Utazás, Élmények csoportot is.
Ha a turizmushoz kapcsolódó hiteles híreket is szívesen olvasod, akkor Neked szól a Turizmus hírek csoport.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben