Borgáta fürdő termálfürdő

Borgáta Fürdő: új szezon, változatlan árak és frissített online jelenlét

by Kassay Tamás

Az idén is pihentető élményekre számíthatnak a Borgáta fürdő látogatói, mert a kis barátságos termálfürdő hamarosan újra megnyitja medencéit a vendégek előtt. Borgáta termálfürdő weboldala szerint 2024-ben változatlan árakkal várják a fürdőzni vágyókat, annak ellenére, hogy az infláció igencsak felszaladt a megelőző időszakban. Ez remek hír mindazoknak, akik szeretnék élvezni a fürdő kényelmét és szolgáltatásait anélkül, hogy a pénztárcájukat túlzottan terhelnék az áremelkedések.

Borgáta fürdő 2024. április 15-én nyitja meg az idei szezont

A fürdőt üzemeltető, önkormányzati tulajdonú Borgáta Fürdő Nonprofit Kft. szerint már csupán néhány hét, és újra élvezhetjük a Borgáta fürdő kényeztető vizeit és pihentető, ősfás, árnyas környezetét. A várható nyitás dátumát április közepére tűzték ki.

Borgáta fürdő árak 2024-ben

Borgáta fürdő 2024-ben változatlan árakkal várja vendégeit, így a kiemelkedő ár/érték arány garantált. A felnőtt belépő ára 2500 forint, míg a nyugdíjasoknak szánt jegy 2200 forintért váltható meg. A fiatalabb korosztály számára a gyermek belépő és a diák belépő 1300, illetve 1100 forintba kerül.

A fürdő 3 órával zárás előtt délutáni jegyeket is kínál, méghozzá jelentős kedvezménnyel. A részletes árlista Borgáta fürdő hivatalos weboldalán böngészhető.

Borgáta Fürdő online is erősít: új honlap és közösségi média profilok

A termálfürdő továbbfejleszti online jelenlétét a 2024-es szezonra. Megnyitották új hivatalos weboldalukat, amelyen a látogatók részletes információkat találhatnak a borgátai termálvíz összetétele mellett a fürdő szolgáltatásairól, nyitvatartásáról és majd a megrendezésre kerülő eseményekről is.

Borgáta fürdő weboldala

Emellett Borgáta fürdő erősít a közösségi médiában is, szeretne a jövőben közvetlenebb kapcsolatot kialakítani és fenntartani a fürdő kedvelőivel, és visszatérő vendégeivel, valamint megmutatni szépségét mindazoknak, akik eddig még nem jártak arra.

Az új Facebook és Instagram profilokon követhetik a fürdő legfrissebb híreit, fotóit és eseményeit. A közösségi média felületeken keresztül a vendégek még közelebbről is részt vehetnek a fürdő életében, és könnyen elérhetik a szükséges információkat.

Borgáta fürdő tehát már nemcsak a víz világában kínál feledhetetlen élményeket, hanem online is követhető és elérhető, hogy a látogatók minden fontos információval rendelkezzenek a pihenésükhöz. Ajánljuk ezeket minden kedves Olvasónk figyelmébe és követésre. Kívánjuk, hogy idén kipróbálják és megérezzék Borgáta fürdő varázsát!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben