Új fejlesztések a bükfürdői Thermal Campingben

by Kassay Tamás

Augusztus 12-én ünnepélyes keretek között adták át a bükfürdői Thermal Camping legújabb fejlesztéseit. Az eseményről a Vaskarika közölt képes beszámolót.

A Bükfürdő Thermal Camping több mint 3 milliárd forintból újult meg

Bükfürdő Thermal Camping fejlesztés kutyabarát Bük
MaustadtCC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons; Ha érdekelnek a fürdők, akkor a Gyógyfürdők FB csoport Neked szól!

A nagyszabású fejlesztés során új játszótér, új, közműkialakításokkal ellátott lakókocsi-beállóhelyek, új termelőkonyha és egy kutyabarát, elkerített agility pálya is létesült. Utóbbi a Kutyabarát Bük program része, amelynek célja, hogy kutyás paradicsommá változtassa a nagymúltú fürdővárost. A  Kutyabarát Bük program a település vezetésével, helyi vállalkozókkal és a Nestlé Hungária PURINA üzletágával közös összefogásban valósul meg.

„A háziállatoknak a gazdik kikapcsolódásában is aktív szerepük van, ezért is döntöttünk úgy, hogy könnyebbé és tartalmasabbá igyekszünk tenni a Bükre érkező gazdik és kutyusaik életét”

– nyilatkozta Arthur van Raalte, a Nestlé PURINA büki gyárigazgatója.

Az eddig is zöld területen további 59 fát, 22000 cserjét és 16000 évelőt ültettek el, automata öntözőrendszer biztosítja a 9000 négyzetméteres, megújult füves terület öntözését. 153 beállóhely, 10 mobilház, a sátorozók számára külön kialakított zöld terület várja az érkezőket az idén 60 éves fürdőnél.

„Az elmúlt évek során még kiemeltebb jelentőségű turisztikai desztinációvá lépett elő Bük városa, ahová a vendégek jelentős része házi kedvencével érkezik. Az ő életüket szeretnénk megkönnyíteni a Kutyabarát Bük névre keresztelt programmal, aminek keretében ma átadtuk a felújított kempingben található új kutyajátszóteret, kutyafuttatót is.” 

– mondta Németh Sándor Bük polgármestere

A képgaléria ide kattintva tekinthető meg.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben