A Ceglédi Fürdő 250 millió forintból korszerűsödik

by Kassay Tamás

A Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont korszerűsítésére 250 millió forint pályázati pénzt nyert el Cegléd Város Önkormányzata. Az örömteli hírről Dr. Csáky András polgármester számolt be.

Az elnyert pályázati pénzt a Budai úti termálfürdő energetikai korszerűsítésére fordítja a település. A polgármester köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki részt vett a sikeres pályázat elkészítésében.

Az elnyert támogatást nyílászáró cserére, az épület szigetelésére, valamint a hőközpont és hőtermelő berendezés korszerűsítésére fogják költeni.

A Ceglédi Fürdő és az Apartmanpark és Kemping egyébként a tavaszi karbantartás miatt 2022. március 28 – április 1. között nem üzemel. Ebben az időszakban a fürdőgyógyászati kezelések is szünetelnek. Nyitás: 2022. április 2. (szombat) 10:00 órakor.

Érdekelnek a fürdős és wellness hírek? Akkor gyógyfürdős csoportunk Neked szól! Élménybeszámolók mellett szakmai háttérről is találsz infókat, valamint eseményekről is értesülhetsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben