Dagály fürdő wellness medence strandolás

Megszólalt a Dagály fürdő új üzemeltetője

by Waterfan

2020 március 31-től a Nemzeti Sportközpontok vette üzemeltetésbe a Dagály fürdő komplexumát.

Frissítés: Ha a Dagály fürdő nyitása és 2020-as árai érdekelnek, akkor a legfrissebb információkat itt éred el!

A Nemzeti Sportközpontok tájékoztatást adott ki a Dagály fürdő üzemeltetésével kapcsolatban. A törzsvendégek részéről sok nyitott kérdés van, de érdemi információ egyelőre nem igazán derült ki. Ami viszont fontos és immáron bizonyos:

„a Dagály Fürdőben elérhető szolgáltatások igénybevételéhez a BGYH Zrt-től megvásárolt jegyek és bérletek felhasználási lehetősége megszűnik”

Tehát, akinek előre megváltott bérlete, jegye van, az az átjárhatósági szabályok szerinti más fürdőkben fogja tudni lefürdőzni a belépőjét, vagy visszaváltja a BGYH-nál. Ennek lehetőségéről és módjáról egyelőre nem találtam pontos és megbízható információt, de a veszélyhelyzet ideje alatt egyébként sem lehet személyesen ügyintézni, szóval türelem!

A Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda további igénybevételéhez a Nemzeti Sportközpontok pénztáraiban megvásárolt jegyek és bérletek szükségesek majd.

Itt írtam az előzményekről az üzemeltetőváltással kapcsolatban és egy kis történelemórát is tartottunk röviden, hogy melyik évben mi történt a Dagály életében.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook
kép: saját

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben