Spabook.net Kassay Tamás

Fürdőtúra és exkluzív wellness, március 7-én!

by Waterfan

Március 7-én csak a Spabook vendégeit fogadja a város legminőségibb török fürdője. Próbáljátok ki a zárt körű fürdőtúra különleges élményét!

Nem voltál még Spabook rendezvényen? Olvasd el élménybeszámolóinkat itt a Pesterzsébeti és itt a Gellért Fürdőből, ez is hasonlóan szuper lesz!

Tetszik? Gyere velünk! Online jegyvásárlás itt.

Helyszín: Veli Bej Fürdője, 1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 7.

Program: 8 órától vezetett program Veli Bej Fürdőjében.

08:00 – Érkezés a Fürdőtúrára, regisztráció

08:15 – Üdvözlő, pohárköszöntő, fürdőtúra

09:00 – Fürdőzés

12:15 – 13:30 – Fakultatív Séta, megnézzük a fürdő kifolyóját a Duna parton, meglátogatjuk Gül baba türbéjét és benne a múzeumot, végezetül felfedezünk egy „titkos” kilátó pontot, ahonnan új nézőpontból csodálhatjuk meg Budapest látképét és a Parlament épületét.

A program során a fürdőzés mellett, vezetett túra keretében bejárjuk az ország legtitokzatosabb és legizgalmasabb történetű török fürdőjét, nyilvánosság elől elzárt részeket is érintve. Vezetőnk szívhez szóló lelkesedéssel és lenyűgöző történeti tudással fog mesélni nekünk a Fürdőről, aminek sorsát több évtizede személyesen egyengeti.

FB esemény itt.

Találkozzunk személyesen is a Veli Bej zárt körű Fürdőtúrán, itt tudsz belépőt váltani!
Mr Spabook

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben