Nőnap alkalmából 50% kedvezmény és Kézműves Vásár a Gyomaendrődi Liget Fürdőben

by Kassay Tamás

A Liget Fürdő 2024. március 8-án, pénteken rendezi meg különleges kézműves vásárát, amely egyedülálló élményeket ígér az érdeklődőknek. A rendezvény a fürdőzők és az ingyenes lágotatójeggyel betérő érdeklődők számára egyaránt vonzó programokat kínál.

Az esemény különlegessége, hogy Nőnap alkalmából minden Hölgy vendég számára apró ajándékkal kedveskedik a fürdő, a belépő pedig Hölgyek számára 50% kedvezménnyel vásárolható meg.

Szintén kedves gesztus, hogy a vásárra látogatók részére 1 órás ingyenes látogatójegyet biztosítanak, amely azonban fürdőzésre nem jogosít. Tehát mindazok, akik szeretnék a fürdő vizét is élvezni, ne felejtsék el megváltani a fürdő pénztárában a megfelelő belépőket.

Kézműves Termékek és Egészséges Kóstolók a Gyomaendrődi Liget Fürdőben: Nőnapi Vásár 2024. március 8-án

A vásár reggel 9:00 órakor kezdődik, ahol a homoktövis termékek közül válogathatunk egészen déli 12:00 óráig. Az egészséges életmód jegyében a homoktövis különleges tulajdonságairól ismerhetünk meg olyan részleteket, amelyeket eddig talán nem is ismertünk.

Ezt követően, 11:00 és 18:00 óra között, a Barby Horgolt Design kínál horgolt táskákat és ajándéktárgyakat, amelyek egyedi kézműves alkotások és bárki számára elérhetőek.

A kulináris élvezetek kedvelőinek 11:00 és 18:00 óra között lehetőségük lesz mézből készült termékeket megkóstolni. Egy másik standon, a Paprévkerti Gyümölcsök bemutatja lekvárait, szörpjeit és aszalt gyümölcseit.

Könyv dedikálás a Liget fürdőben

A március 8-i kézműves vásár látogatói számára egy különleges esemény is kínálkozik idén. Valuskáné Omiliák Andrea, a SOHA című könyv szerzője személyesen is ellátogat a rendezvényre, ahol dedikálja művét.

Örömmel számolunk be erről a kezdeményezésről és bátorítjuk olvasóinkat, hogy legyenek részesei ennek a különleges napnak, ahol a relaxáció és az egészség, valamint a minőségi kézműves termékek összekapcsolódnak egy kellemes fürdőzési lehetőséggel!

A Gyomaendrődi Liget Fürdő szolgáltatásai a téli szezonban

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben