Berobban a nyárba az első alföldi vizes fesztivál, a Mizújs Babám 2024 Gyopárosfürdőn

by Kassay Tamás

2024. Június 27-29-ig vár téged is az első Mizújs Babám? fesztivál, amely különleges nevéhez méltó élményeket ígér. A Gyorpárosfürdőn megrendezésre kerülő eseményen a részvétel nem csak ajánlott, hanem szinte kötelező, hiszen bármelyik generációhoz is tartozol, megtalálod a számításod – ígérik a szervezők. 

Irány a strand, és a Mizújs Babám? Gyopárosfürdőn!

Mizújs Babám 2024 Gyopárosfürdő fesztivál

“A zenei kínálat annyira változatos (gondoljunk csak a Carson Coma-ra, akik a fiatalok kedvencei, a retró kedvelőknek a Groovehouse-ra, vagy Topicra), hogy minden életkor megtalálja a számára leginkább tetsző zenei stílust. A helyszínen egy csodálatos tó található, amelyben vizibiciklizni és supozni is lehet majd, ezenkívül kül- és beltéri medence, emellett egy fantasztikus értékekkel bíró gyógyvizes medence is, amelyet 2016-ban hivatalosan is gyógyhellyé minősítettek”.

– mondta Irimiás László a Mizújs Babám? fesztivál főszervezője

Tízezer főt vár a Mizújs Babám?

Orosháza-Gyopárosfürdő a régióban jól ismert, de a fesztivál rendezői hisznek abban, hogy a rendezvény szélesebb körben is népszerűséget hoz Orosháza és fürdője számára. Arra számítanak, hogy a Mizújs Babám? fesztivál az ország minden pontjáról csábít majd érdeklődőket és a helyszín felkerül a turisták, valamint a fürdőzni és kikapcsolódni vágyók térképére. Minden adottsága megvan ehhez, s ebben is fontos szerepe lehet a fesztiválnak, amely kisebb városnyi embert is képes befogadni.

Mizújs Babám 2024 Gyopárosfürdő fesztivál
A fürdők világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

“A helyszín befogadóképessége 10.000 fő: bízunk benne, hogy első alkalommal sikerül egy olyan létszámot elérjünk, amelyre büszkék leszünk!” – tette hozzá a szervező.

A fesztiválra járó fiatalok a ma legnépszerűbb előadók esti koncertjein bulizhatnak három különböző helyszínen. 

A Mizújs Babám nagyszínpadán olyan neves előadókkal találkozhatunk, mint:

  • Tujamo
  • Metzker Viktória
  • L.L Junior
  • K.Kevin
  • Carson Coma

A Mizújs Babém kisszíndpada sem szégyenkezhet, fellép a

  • Hiperkarma
  • Nemazalány x Sofit
  • Honeybeast

A bulizók a Burn Partyarénában táncolhatnak hajnalig Pixa négynegyedére, vagy a Rádió 1-es Bréda Biára. Számunkra nagyon fontos a közösség, és a közösségépítés is. Örülnénk, ha a fiatalok-idősebbek egyaránt is részesei lehetnének ennek a fesztiválnak amelyet most szervezünk.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben