Harkányi fürdő nyitás

Felváltva zárnak-nyitnak a Harkányi fürdő medencéi felújítás miatt

by Kassay Tamás

A Harkányi fürdő közösségi oldalán jelentette be, hogy április 15-től megkezdik a gyógymedencék felújítását, valamint április 8-án hétfőtől egy hétig a Harka Vízivilág ideiglenesen zárva tart garanciális javítások és kötelező vízcsere miatt.

A Harkányi fürdő felújítási munkálatai során több, mint 400 négyzetméternyi hidegburkolatot cserélnek a szakemberek.

A felújítás ideje alatt folyamatosan nyitva lesz két gyógymedence, mert a munkálatokat „vetésforgóban” végzik el, tehát a vendégek számára mindig rendelkezésre áll valamelyik gyógymedence. Szintén nyitva lesz a Harka Vízivilág, a Szaunavilág, valamint a Gyerekvilág is.

A gyógymedencék mellett megújulnak az árnyékolók, és javítják a falak díszburkolatát is. A tervek szerint, várhatóan 10-12 hétig fognak tartani a munkák.

Ezen felül azt is fontos tudni, hogy április 8-tól 15-ig zárva lesz a Harka Vízivilág garanciális javítások és kötelező vízcsere miatt.

A fürdők világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben