Hévízi Tófürdő Festetics Fürdőház terápiás részleg kinyitott kezelések Kinesio Lab

Kinyitott a Hévízi Tófürdő terápiás részlege a Festetics Fürdőházban

by Waterfan

A Hévízi Tófürdő február 17-től ismét várja a vendégeket a Festetics Fürdőház terápiás részlegében, szúrta ki a Travelo. A Tófürdő továbbra is zárva tart, de kezelések már elérhetők, ezek listája lentebb olvasható.

Festetics Fürdőház újranyitás információk

A Hévízi Tófürdő Facebook-posztban jelentette be a jó hírt, hogy a mai naptól kezdve újraindulnak a kezelések a Fürdőházban.

A Festetics Fürdőház wellness- és terápiás centrum a prevenciós törekvéseket előtérbe helyezve nyitotta meg kapuit. A 4 csillagos szállodai színvonalnak megfelelő, 3 szintes épületben wellnessrészleg, szauna, gőzfürdő, jégfürdő, sóbarlang és medencék mellett terápiás, illetve szépészeti részleg is található, ahol hidroterápia, masszázs, szépségszalon, iszapkezelők és mozgásterápia is elérhető – mutatja be a helyet a heviz.hu.

Elérhető szolgáltatások a Festetics Fürdőház terápiás részlegén

Jelenleg kedvezményes ajánlatokkal várják a vendégeket, akik az Ady Endre utcai bejárat felől tudnak bejutni. A vendégek csak kezelés céljából léphetnek be az épületbe kézfertőtlenítés, valamint lázmérés után. A kozmetikai kezelések kivételével kötelező viselni a maszkot az épületben és a kezelések alatt is.

  • Résztestmasszázs (30 perc) – 4800 Ft
  • Egésztestmasszázs (50 perc) – 6600 Ft
  • Pedikűr (lakkozással vagy anélkül) (50 perc) – 4500 Ft
  • Manikűr (lakkozással vagy anélkül) (30 perc) – 3500 Ft
  • Kozmetikai kiskezelés (60 perc) – 9000 Ft
  • Kozmetikai nagykezelés (90 perc) – 13000 Ft

Bejelentkezés, időpont egyeztetés 02.17-03.31 közötti időszakban

Festetics Fürdőház: +36 70 668 0623
Minden nap 9-16 óra között érhető el a megadott telefonszám.

A Mozgáslabor is kinyitott

2021. február 17.-től ismét lehetőség nyílik komplex mozgásszervi vizsgálatra a Mozgáslaborban, a Festetics Fürdőház 2. emeletén. A komplex vizsgálat nyomán teljes és átfogó képet kaphatunk fizikális állapotunkról, izomerőnkről, testösszetételünkről, talpnyomásunkról és még sok egyéb tényezőről melyek a test megfelelő működését befolyásolják! Árakról és további részletekről a Kinesio Lab oldalán tájékozódhattok.

Elérhetőségek: e-mail: [email protected]; telefon: +36 83 501 700 / 530-as mellék.

Korlátozások

Mivel a szállások jelenleg országos szinten kizárólag üzleti, vagy oktatási céllal érkező vendégeket fogadhatnak, a lehetőséggel úgy érdemes élni, hogy kellő körültekintéssel szervezzük meg a napunkat, hogy este 8 órára haza tudjunk érni. A környékbeliek számára ez nem okozhat nehézséget, távolabbról érkezőknek érdemes egy picit matekozni hozzá.

Érdekelnek a fürdős és wellness hírek? Akkor gyógyfürdős csoportunk Neked szól! Élménybeszámolók mellett szakmai háttérről is találsz infókat, valamint eseményekről is értesülhetsz.

Mr Spabook
vendégélmény tanácsadó
okl. turisztikai fejlesztési menedzser

címlap: Baráth Tamás

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben