Spabook.net Kassay Tamás

Változás a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő élén

by Waterfan

2020 február 1-től a Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő irányitását Kircsi Lajos személyében új vezérigazgató látja el, a korábbi cégvezér Czeglédi Gyula polgármesterként folytatja munkáját.

Az új vezető régi motoros, méghozzá nem csak a szakmában, hanem konkrétan a Hungarospa egyik legjobb ismerője, ugyanis 24 éve dolgozik a fürdőkomplexumban, ahol gazdasági igazgatóként részt vett a fejlesztési projektekben.

Hajduszoboszlo latnivalok to gyogyfurdo Hungarospa_

A fürdővállalat tulajdonosa a Hajdószoboszlói Önkormányzat, tehát egyértelmű, hogy a fürdő jövőbeli sikere a város sikere is egyben és a döntést ennek szem előtt tartásával hozták meg. A következő időszakban is folyamatos fejlesztésekre számíthat a fürdőzést kedvelő nagyközönség.

Néhány évvel ezelőtt jártam ott és elismerően csettintettem a fürdő méreteinek láttán. A téli időszakban működő fedett rész is hatalmas, de amivel nyáron kiegészül, az világklasszis. A szabadtéri részen van imitált tengerpart, különféle díszletek, élmény- és játékelemek. Számomra a legemlékezetesebb momentum a beltéri szörf medencében hasra esés volt, ami hatalmas nevetésbe torkollt. Emlékeim szerint ez volt az első hely Magyarországon, ahol ki lehetett próbálni a hullámlovaglás élményét mesterséges körülmények között.

Hajduszoboszlo latnivalok szörf gyogyfurdo Hungarospa

Fürdőrajongóként, Magyarország első spabloggereként ezúton köszönöm Czeglédi Gyula eddigi munkáját és egyben nagyon sok sikert kívánok Kircsi Lajosnak a jövőbeli fejlesztések megvalósításához, a vendégélmény még magasabb szintre emeléséhez és a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum hírnevének további öregbítéséhez.

Hajduszoboszlo latnivalok Hungarospa gyogyfurdo

Ha hasznosnak találod az oldalam, akkor nagyon örülök neki, ha megosztod a bejegyzést, és megírod kommentben, hogy melyik a kedvenc vidéki fürdőd. A szigorúan nem spammelős hírlevelemre itt iratkozhatsz fel.

Üdvözlettel,
Mr Spabook

kép: saját

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben