Korszerű sátorfűtés az Egri Termál- és Strandfürdő versenymedencéjénél

by Waterfan

Az Egri Vízmű SC TAO forrásának bevonásával új, korszerűbb légtechnikai berendezést építettek be az Egri Termál- és Strandfürdő versenymedencéjéhez, így a sátorfedéses uszoda fűtésének problémája megoldódott.

Beresnyák Gyula, az Eger Termál Kft. ügyvezetője elmondta, hogy az új fűtési megoldást 2020 decemberében üzemelték be, és az eddigi tapasztalatok pozitívak, többek között állandó hőmérsékletű levegőt tudnak biztosítani a sátorban, így a legkisebbek is bátran sportolhatnak. Megszűnt a korábban tapasztalható párásodás és nedvesedés, amely ezt megelőzően problémát okozott.

Fűtött lett az egri strand sátorfedésű medencéje

Az Agria TV beszámolójából azt is megtudhatjuk, hogy az egri strand versenymedencéje melletti füves területen az Egri Városi Sportiskola felajánlásának köszönhetően 2 vizesblokkokkal ellátott, fűthető öltözőkonténer kapott helyet. Ezzel kiegészülve a kétrétegű sátor az új légtechnikai berendezéssel együtt már megfelelő edzési körülményeket biztosít a sportolók részére.

Eger polgármestere, Mirkóczki Ádám elmondta, hogy a megújult, megbízhatóbb technológia segítségével nem csupán a sportolók felkészülését tudják maximálisan segíteni, hanem a beruházás a cég működésének fenntartásában is nagy szerepet játszik, mert a koronavírus járvány miatti kényszerű leállás ideje alatt át tudták így csoportosítani a sportolókat a Termál uszodájába a Bitskey Aladár Uszodából, így annak üzemeltetési költségét a lezárás idejére jelentősen tudták csökkenteni.

Érdekelnek a fürdős és wellness hírek? Akkor gyógyfürdős csoportunk Neked szól! Élménybeszámolók mellett szakmai háttérről is találsz infókat, valamint eseményekről is értesülhetsz.

Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben