Még odaérsz a strandra a rekorddöntésre! Szombaton II. Országos Vízipisztolycsata

by Kassay Tamás

Szombaton délután 2-kor rendezik meg hazánk 40 strandján a II. Országos Víziposztolycsatát, amely egyúttal új országos, ideális esetben világrekord eredményt fog hozni, még bárki résztvehet benne!

vizipisztolycsata

Tavaly nyáron a tagfürdők kivételes együttműködésével szervezte meg a szövetség az I. Országos Vízipisztolycsatát. A nyári szezont nyitó esemény 2024-ben is rekordkísérlet lesz, a tavalyi eredményt igyekszünk túllőni játékos formában. A program időpontja 2024. július 6. (szombat), 14 :00-tól 14:15-ig tart, amikor majd 15 percen át tart majd a móka folyni minden helyszínen.

A II. Országos Vízipisztolycsata rekordkísérletének célértéke az országban egy időben legtöbben vízipisztolycsatát játszó fürdőzők száma.

vízipisztoly csata országos rekord

Különlegessége továbbra is az, hogy „egy helyszínként” egész Magyarországot jelenti majd, vagyis nem csak egy helyszínen, hanem egyszerre 40 strandon folyik majd vízipisztolycsata, amelyben egy időben több ezren vehetnek az ország különböző pontjait – a telekommunikáció segítségével – összekapcsolva.  A résztvevők és a helyszínek száma egyaránt a rekordkísérlet tárgya, melyet a Magyar Rekord Egyesület, mint központi szervező internetes alkalmazáson keresztül, elektronikus, valós idejű kép- és hangkapcsolattal összekötve koordinál és hitelesít.

Az országos lefedettség most is lehetővé teszi, hogy a vízipisztolycsatában részt venni kívánó vendégek elérhető közelségben találhatnak ehhez fürdőt.

Országszerte mintegy 40 fürdő csatlakozott a kezdeményezéshez.

Családok, baráti társaságok, felnőttek és gyerekek – mindenkit örömmel várnak fürdőink egy önfeledt vízipisztolycsatára!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben