Megújul a budapestiek egyik kedvelt fürdője

by Kassay Tamás

A Dandár fürdő néhány héttel ezelőtt került az Index címlapjára, amely kiemelt cikkben foglalkozott a budapestiek kedvelt fürdőjének aktuális, valóban kritizálható állapotával. A Dandár fürdőről megjelent írásra reagálva a Budapest Gyógyfürdői nagyszerű hírt közölt, 100 milliós felújítás kezdődik a fürdőben 2024 tavaszán.

Felújítás kezdődik a Dandár fürdőben

A BGYH az Index cikkére adott válaszában osztotta meg azt az eddig nem publikus hírt, hogy a Dandár fürdő felújítását már korábban beütemezték, a tervek már elkészültek, 2024 januárjában pedig kiválasztják azt a kivitelezőt, amely 2024 tavaszán több mint 100 millió forintnyi költségvetésből fogja elvégezni az alábbi felújítási munkálatokat:

  • a földszinten a medencék előtti területek (zuhanyzók, mellékhelyiségek, szauna, pihenőtér) burkolatának teljes felújítása,
  • az itt található gépészeti szerkezetek felújítása, illetve cseréje,
  • új vízszigetelés elkészítése, valamint
  • a födémszerkezet megerősítése.

A BGYH tudatta továbbá, hogy a Dandár fürdőben éppen az Index cikk megjelenésének napján készült el az emeleti zuhanyzó, beérkeztek az öltöző ajtók új zárszerkezetei és még a héten felszerelik a hiányzó zuhanykarokat is.

Mint sajtótermék, mindig elmondjuk, hogy a nyilvánosságnak van ereje, ha másnem meggyorsítja a dolgokat, vagy segít átlendülni bizonyos holtpontokon. Spabook részről ilyennek érzékeljük azt, hogy a közleményből kiderült az is, hogy:

a szauna nyitvatartási idejét – elfogadva vendégeink észrevételeit – meghosszabbítjuk.

Nagy öröm, hogy a Dandárban idén elvégzik ezeket a felújítási munkákat, mert magam is szívesen járok oda, ideális munka utáni levezető, kedves kis barátságos hely.

Lépj be az Utazás Hírek csoportba, kövess be Instán és TikTok-on!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben