Hungarospa Hajdúszoboszló rezsi nem lesz bezárás

Nem lesz bezárás a rezsiköltségek emelkedése miatt a Hungarospa hajdúszoboszlói fürdőben!

by Kassay Tamás

A Hungarospa saját honlapján közleményben tudatta, hogy a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. nem tervez bezárást. Valóban lesznek olyan szolgáltatások, amelyek leállnak, de ezek a normál szezonális üzletmenet szerint történnek, ahogyan minden másik évben is szokás.

A hajdúszoboszlói strandfürdő a szokásos nyitva tartásnak megfelelően szeptember 30-ig tart nyitva, ezt követően a főszezoni szolgáltatások fokozatosan állnak majd le.

  • Az Aquapark csúszdái  szeptember 4-ig  üzemelnek.
  • A Prémium Zóna szolgáltatásait  szeptember 11-ig  vehetik igénybe a vendégek.

A strandfürdőben a medencék nyári szezonvégi leállítása az alábbi ütemezés szerint történik:

  • Augusztus 28-ig várja a legkisebbeket a Halacska I és II. medence.
  • Szeptember 4-ig áll a vendégek rendelkezésére  a mediterrán tengerpart medence, az Omega medence, Delfinmedence és az I. számú gyermekmedence.
  • Szeptember 11-ig üzemel az úszómedence és a tanmedence.
  • Szeptember 18-ig vehetik igénybe a vendégek a  hullámmedencét és II. számú medencét.
  • Ezt követően szeptember 30-ig  5 különböző langyos és melegvizes szabadtéri medence üzemel: I/A, I/B, I/C, I/D és pezsgő medence.

A Gyógyfürdő és az Aqua-Palace fedett élményfürdő folyamatos nyitva tartással egész évben üzemel a rezsiköltségek emelkedésének ellenére is.

A változékony, őszies és hideg téli idő beköszöntével is van miért Hajdúszoboszlóra látogatni, ugyanis a Hungarospa fürdőkomplexumban igénybe vehetők a fedett fürdőszolgáltatások: Gyógyfürdő és Aqua-Palace Fedett Élményfürdő.

A fürdő és dolgozói továbbra is szeretettel várják a vendégeket az évek óta megszokott szolgáltatásokkal!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben