SHO BEACH Kopaszi gát Budapart szabadtéri strand Budapest

Szabadtéri strand nyílik a Kopaszi-gátnál – SHO BEACH BudaPart

by Kassay Tamás

Történelmi pillanatoknak lehetünk tanúi, ha július 3-án ellátogatunk a Lágymányosi-öbölbe, ahol a BudaParton megnyílik Budapest egyetlen szabadvízi strandja, a SHO BEACH BudaPart. A Lágymányosi-öbölben kialakított, kiváló vízminőségű, prémium strandon a fürdőzés mellett sportolási lehetőségek, kulináris élmények és a nyár folyamán változatos programok várnak.

Külön érdekesség, hogy az ikonikus Dürer Kert kerthelyisége is a BudaParton nyitott meg, ahol jelenleg EB meccseket, később pedig szabadtéri moziban filmeket is nézhetünk, így a strand mellett érdemes erre is gondolnunk, ha szabadidős programot tervezünk.

Az elhelyezkedés és a már meglévő szolgáltatások, valamint a városnegyed különleges, természetközeli hangulata miatt keresve sem találhattunk volna jobb helyet a SHO BEACH BudaPartnak. Nagyon örülünk, hogy a BudaPartot egy újabb izgalmas kikapcsolódási lehetőséggel bővíthetjük, és hogy általunk ez a komplex mini-város már fürdőhellyel is rendelkezik

– mondta Koltai Gábor, a SHO BEACH üzemeltetője.

A homokos vízparton, amiről korábban nekem mindig a Copacabana jutott eszembe, mostantól a reggeli kávézástól a napközbeni étkezésen keresztül az esti koktélozásig folyamatosan élményteli módon tölthetjük el a szabadidőnket. Korábban felröppentek már hírek, hogy a Római-parton nyílik majd szabadstrand, de egyelőre ez még nem valósult meg, pedig a város nagyon éhezik és szomjazik rá.

A SHO CHILL & GRILL beach bar a megszokott strandételeket biztosítja magas színvonalon, a MÁK pop-up SHO BEACH pedig Magyarország egyik legjobb éttermének konyháját hozza testközelbe Mizsei János séf irányításával, így a látogatók a fine dining világába is belekóstolhatnak. A fürdőzők komfortérzetéről a bisztró mellett kialakított vendégblokkal gondoskodnak, igényes mosdókkal és öltözőkkel. A kiszolgáló egységek különleges, modern úszóházakban találhatók, amelyek megemelkedett vízállás esetén sem kerülnek víz alá. A tengerparti hangulatot idéző strandon a nyári szezon alatt számos programmal készülnek a szervezők, a későbbiekben kulturális esteknek, gasztronómiai eseményeknek, bor- és pálinka kóstolóknak, valamint sportközvetítéseknek is helyet ad majd.

SHO BEACH belépők, árak, megközelíthetőség

A SHO BEACH szabadtéri strand külön bejáratot kap és nem a Kopaszi-gát, hanem a Lágymányosi-öböl felől lesz megközelíthető, a Bíró László József körút 4. szám irányából.

FRISSÍTÉS: Meghagyom az eredeti képet az induló árakkal kapcsolatban, de örömmel számolok be arról, hogy jelentősen csökkentek a belépőjegy árak a prémium strandon. Az aktuális árakat ide kattintva lehet megtekinteni, illetve néhány típust megemlítek itt is.:

Kedvezményes jegyet csak a megfelelő igazolások bemutatásával biztosítanak, ehhez BudaPart-lakcímkártya vagy bérleti szerződés és fényképes igazolvány szükséges.

SHO BEACH nyitva tartás

A SHO BEACH minden nap reggel 10-től este 10-ig várja a csobbanni vágyókat. Délután 16 órától “délutáni jeggyel” lehet bemenni, este fél 7-től pedig már ingyenes a beugrás. Fontos, hogy fürödni csak este 7-ig, már 8-ig lehet. Ezt követően a két étterem és a fagyizó áll a vendégek rendelkezésére.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben