Megúszta a bíróságot a Siklósi Termálfürdő körüli vita

by Polisor Bettina

A siklósi önkormányzat és a Siklósi Termálfürdő üzemeltetője dűlőre jutott az összes korábban felmerült vitás kérdésben – tudatta a BAMA.

Új időszámítás a Siklósi Termálfürdő életében

Riegl Gábor, Siklós polgármestere tájékoztatta a hírportált, hogy Siklós város képviselő-testülete január végi zárt ülésén az üzemeltető képviselőinek bevonásával döntött a fürdővel kapcsolatos kérdésekben.

Siklós fürdő per
CivertanCC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons
Ha érdekelnek a termálfürdős hírek, események, ajánlók, csatlakozz a Gyógyfürdős FB csoportunkhoz!

„Lezártunk minden kérdéses és vitás pontot, és már csak előre, a fejlesztésekre koncentrálunk. Két döntés született: az egyik esetében elfogadtunk egy úgynevezett kijavítási tervet, amely alapvetően a szavatossági hibákból eredő, szakértő által megállapított munkák elvégzéséről szól. A másik döntés egy gördülő fejlesztési terv elfogadása volt, mert – mint említettem – most már csak előre tekintünk”

– idézte a lap a siklósi polgármestert.

Hogy mennyire tekintenek a jövőbe a felek, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy elkészült egy százmilliós nagyságrendet meghaladó, három fázisban megvalósuló fejlesztés tervezete.

Siklós nevezetességei, ha fürdőznél és kirándulnál ott egyet

Siklós fürdő

Ha érdekelnek a termálfürdős hírek, események, ajánlók, csatlakozz a Gyógyfürdős FB csoportunkhoz!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben