Újabb kukkoló a strandon, ezúttal Balatonfenyvesen

by Kassay Tamás

Időről időre beszámolok olyan esetekről, amelyek arról szólnak, hogy szálláshelyeken, vagy strandokon rejtett kamerákat helyeztek el és azon keresztül kukkolták a vendégeket, egyes esetekben gyerekeket is. Legutóbb a balatonfenyvesi strandon fülteltek le egy kukkolót. A fonyódi rendőrök azonosították a tettest és eljárást indítottak a 46 éves férfi ellen.

A rendőrség tájékoztatása szerint 2022. augusztus 11-én a késő esti órákban egy férfi a balafonfenyvesi szabadstrand nyilvános női mosdójában egy DJI 2 mini akciókamerát helyezett el, hogy a megfigyelhesse a betérő strandolókat. A rendőrök az adatgyűjtés során azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2022. augusztus 15-én elfogtak és a Fonyódi Rendőrkapitányságra állítottak elő.

Balatonfenyves kukkoló strand rejtett kamera Balaton

A rendőrök házkutatást is tartottak a férfinél, a lakhelyén pedig számítástechnikai eszközöket, adathordozókat, kamerát és mobiltelefont foglaltak le.

A nyomozók a 46 éves R. Attilát tiltott adatszerzés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A kukkoló a vallomása során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben