éjszakai fürdőzés Sárvár

Újra lesz Strandok éjszakája 2023-ban

by Kassay Tamás

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idei évben ismét megrendezik majd a Strandok éjszakáját, ezúttal július 29-én. Ezen a nyári estén sok-sok program várja majd a fürdőzőket és várhatóan megtelnek majd a magyarországi fürdők.

Balogh Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség főtitkára az MTI-nek elmondta: július közepéig várják a fürdők jelentkezését, amelyek éjszakáig tartó nyitva tartással tudják fogadni a fürdőzőket. Eddig tucatnyi fürdő csatlakozott a programhoz.

Minden évben július utolsó szombatján, hosszított nyitvatartással és különleges programokkal várják országszerte több tucat strandon, gyógyfürdőben, termálfürdőben, és aquaparkban a látogatókat.

– ismertette a főtitkár.

2022-ben több tízezer vendég fordult meg a Strandok éjszakája programhoz csatlakozó több mint 40 fürdőben.

A fürdők szabadon szervezhetnek helyi programokat és biztosíthatnak a vendégeknek kedvezményt. Minden fürdő igazodhat a már kialakult saját nyitvatartási rendjéhez, a programhoz csatlakozás a szövetség tagjainak díjmentes.

Magyarországon a természetes vizek strandjait nem számítva összesen nagyjából 200 gyógy-, és élményfürdő működik.

A csatlakozó fürdőkről és a részletes programokról a Fürdőszövetség weboldala mellett a Spabook is be fog számolni, sőt hírlevélben el is fogjuk küldeni a teljes programlistát, amint elkészül, így érdemes feliratkozni hírlevelünkre.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben