Újranyit a Hilton Budapest a Budai várban, júniustól további balatoni és hévízi szállodák is megnyitnak

by Kassay Tamás

A budavári Hilton Budapest hosszú kényszerpihenő után újra megnyitja szobáit és élettel tölti meg a Budai vár környékét. Az élénkülő belföldi keresletre reagálva a Danubius Hotels és az Ensana további balatoni és hévízi szállodákat is újranyit, sőt bízva a fővárosi turizmus fellendülésében, hamarosan 3 újabb budapesti szálloda is csatlakozik az újranyitó hotelek sorába.

A Danubius Hotels és az Ensana első vidéki szállodái május 13-án nyitottak újra.

A Danubius Hotels az első vendégeket kreatív megnyitóval, olimpiai bajnok vízilabdázókkal, izgalmas programokkal fogadta. A csomagajánlatok mellett rugalmas foglalási feltételekkel, megújult szolgáltatásokkal fogadják a pihenni vágyó vendégeket. A Danubius Hotels tavaly sikeresen bevezetett szigorú higiéniai szabályzatával, a Biztos Pihenés Protokoll alkalmazásával kezdi meg a házak működtetését, hogy biztonságos környezetet és a feltöltődést garantáló szolgáltatásokat kínálhasson.

A nyitás iránti élénk érdeklődés és az előzetes foglalások emelkedése miatt a Danubius Hotels és az Ensana a újabb szállodák megnyitásáról döntött:

  • június 1.: Danubius Hotel Erzsébet City Center
  • június 1.: Ensana Thermal Margitsziget
  • június 10.: a balatonfüredi Danubius Hotel Annabella,
  • június 14.: a Hilton Budapest,
  • június 18.: a gyógyszállókat üzemeltető Ensanához tartozó Ensana Thermal Aqua várja vendégeit.

Újranyit az ikonikus Hilton Budapest a Budai Várban

Hilton Budapest Budai vár Danubius hotels nyitás Ensana
Ha érdekelnek a szállás vélemények, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport.
Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek Facebook csoport.

Bár mindegyik szálloda komoly múltra tekinthet vissza, a mai bejelentés kétségkívül legizgalmasabb pontja, hogy Budapest egyik ékessége, a Halászbástya mögé a maga korában bravúros módon beépített Hilton újranyit. Szomorú volt úgy elsétálni arra, hogy a bejáratnál egy udvarias szöveg várt csak, amely szerint vendéget nem fogadnak. A neves szálloda megnyitása minden turizmus kedvelő és utazás rajongó számára a remény metaforája, függetlenül attól, hogy az 5 csillagos szolgáltatásokat igényli-e, illetve meg tudja-e fizetni. Fontos lépcsőfok ez több, mint 1 év után.

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek Facebook csoport.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben