Hunguest Hotels új arculat nemzetközi díj

Újabb rangos nemzetközi díjat nyert el a Hunguest Hotels megújult arculata

by Polisor Bettina

A a Studio NUR által tervezett új arculatnak köszönhetően újabb nemzetközi díjat nyert a Hunguest Hotels az A’ Design Award & Competition megmérettetésen, amivel a szállodalánc – a German Design Awardon elért kategóriagyőzelmét követően – a második nemzetközi elismerését tudhatja magáénak.

A Hunguest Hotels a világ legnagyobb zsűrizett nemzetközi design versenyén nyert díjat

A 2009-ben alapított A’ Design Award & Competition minden évben megrendezésre kerül, számos kategóriában díjazva a legkiemelkedőbb tervezési megoldásokat, többek között a grafika, illusztráció és a vizuális kommunikáció területén.

„Nagy öröm számunkra, hogy a nemzetközi design színtéren újabb elismerésben részesült a Hunguest Hotels. Évente több százezer vendég találkozik a díjnyertes designnal, amely kulcsszerepet játszik a vendégélmény növelésében szállodáinkban és online felületeinken egyaránt.”

– mondta el Labossa Lajos, a Hunguest Hotels marketing és kommunikációs igazgatója.

A Hunguest Hotels magyarországi szállodáiban fokozatosan vezetik be az új arculatot

2024 év végéig 10 hotelben találkozhatnak a vendégek az új külsővel. A teljes arculati tervezésért a Studio NUR designerei, Laki Eszter és Imre Réka feleltek. A grafikai stúdió nevéhez számos magyar és külföldi turisztikai brand arculatának kialakítása köthető, köztük Michelin-csillagos éttermek vizuális megjelenései is.

Az A’ Design Awardon megszerzett bronz a második nemzetközi elismerés a sorban, az arculat korábban a Német Formatervezési Tanács által alapított German Design Award-ot nyerte el a márkaidentitás kategóriában. Az elismerések sorát egy hazai díj, az RGB ─ Kreatív Design Award is gazdagítja, amelyen tavaly a Hunguest Hotels „Blue” minősítést szerzett.

A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben