Új igazgató a Matild Palace élén

by Kassay Tamás

A Matild Palota igazgatója Selim Ölmez, a szálloda eddigi hotel menedzsere lett, akit a 6 év után májusban Katarba távozó Emre Pasli szállodaigazgató helyére neveztek ki. Selim Ölmez igazgatóként a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest luxusszálloda üzemeltetéséért, valamint a Matild Palota egészének sikeres irányításáért felel mostantól.

Selim Ölmez lett a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest szállodaigazgatója

A szakember a vendéglátó- és szállodaipar területén, a Marriott szállodalánc különböző márkáinál szerzett több mint 23 évnyi nemzetközi pre-opening, revenue menedzsment, marketing, kommunikációs- és hotel menedzsment tapasztalata, a luxusmárkák területén szerzett széles körű tudása kulcsszerepet fog játszani abban, hogy a Matild Palota a nemzetközi utazók első számú utazási helyszíneinek egyikévé váljon, és így Budapest a világ legvonzóbb utazási desztinációi közé kerüljön.

Magyarország vezető szállodája a World Travel Awards szerint: Matild Palace Budapest, az erről szóló cikk ide kattintva olvasható.

Selim, mielőtt 2019-ben csatlakozott volna a Matild Palota felső vezetőségéhez, olyan nagy nemzetközi vállalatoknál dolgozott, mint a Marriott International, Inc. és szakmai tapasztalatait olyan rangos, ötcsillagos luxusszállodákban és nagy presztízsű helyszíneken kamatoztatta, mint a kazahsztáni The St. Regis Astana; a The St. Regis Istanbul; a Spago by Wolfgang Puck törökországi étterme és az Abu-Dzabiban található The St. Regis Saadiyat Island Resort. Pályafutása során szállodaipari tapasztalatait Oroszországban, Törökországban, Abu Dzabiban és Katarban is bővítette. Nemzetközi karrierjének köszönhetően széleskörű ismeretekkel rendelkezik a luxusmárkák világáról és a globális turisztikai iparágról is.

Többek között a szakember eddigi munkájának is köszönhetően a Matild Palota a Belváros társasági életének új központjaként született újjá. Az ikonikus épületben 2021 nyarán debütált a Marriott International The Luxury Collection portfóliójába tartozó 130 szobás luxusszálloda és a világhírű séf, Wolfgang Puck gasztronómiai vezetésével itt nyílt meg az első európai Spago étterem, a The Duchess névre keresztelt titkos rooftop bár, valamint a több mint 120 éves múltra visszatekintő Matild Café & Cabaret is, amely az egykori „Belvárosi Kávéház” újragondolása.

Matild Place Budapest szálloda igazgató Selim Olmez

Selim több nemzetközi díjat is nyert, többek között: Starwood Hotels & Resorts – President’s Award, St. Regis Hotels & Resorts – Service delivery Award, Starwood EAME Awards and Best SPA marketing Middle East, Middle East SPA Award.

A törökországi Akdeniz Egyetem Társadalomtudományi Intézetének PR és reklám szakán szerzett mesterszakos diplomát, míg alapképzésben a Gazi Egyetemen közgazdasági és társadalomtudományi szakon folytatott tanulmányokat. Selim anyanyelve török, folyékonyan beszél angolul, jól beszél németül és oroszul.

Elérhetőségei:
E-mail: [email protected]

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben