Matild Palace Budapest the Luxury Collection Marriott World Travel Awards 2021 vezető szálloda

A Matild Palota új sales és marketing igazgatója: Ali Can Demirok

by Kassay Tamás

2022. júliusától Ali Can Demirok tölti be a Matild Palota sales és marketing igazgatói pozícióját.

A szakember Bécsben született és tanult. Az új budapesti pozíció elfogadását megelőzően értékesítési és marketing igazgatóként dolgozott az isztambuli Park Hyatt szállodában, valamint sales igazgató volt a The Ritz-Carlton bécsi és ománi szállodáiban. Török és német anyanyelvű, folyékonyan beszél angolul, és jól beszél franciául is.       

Matild Palota Sales Marketing igazgató Ali Can Demirok

Ali Can Demirok a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest új sales és marketing igazgatójaként kulcsszerepet fog játszani abban, hogy a Matild Palota a magyar és nemzetközi utazók első számú utazási helyszíneinek egyikévé váljon.

A szakember széles körű ismeretekkel rendelkezik a turizmus és szállodaipar világáról. Nagy tapasztalattal bír többek között az értékesítés és marketing, a stratégiai tervezés, piacbővítési stratégiák, és a revenue management területén. Gyakorlott mentor és coachként az üzleti érzékét és a vezetői képességeit arra használja, hogy a legjobban teljesítő értékesítési és marketing csapatot sikerüljön felépítenie és megtartania. Tapasztalatai és eddigi sikerei alapján, Ali Can kinevezése nagyban hozzájárul majd a Matild Palota célkitűzéseinek eléréséhez.

Ali Can, a Matild Palota kereskedelmi vezetőjeként a palota értékesítési és marketingstratégiájáért, a reaktív és proaktív értékesítésért felel majd. A szálloda értékesítési és marketing céljainak elérése érdekében folyamatosan felügyeli és koordinálja az értékesítési és marketing csapat munkáját a mindennapok során.

Elérhetősége:

Email: [email protected]

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben