Modero Health Concept Sárvár premium kategóriás szálloda épül látványterv

Új prémium szálloda Sárváron: épül a Modero Health Concept Hotel Sárvár

by Kassay Tamás

Új, prémium kategóriás szálloda épül Sárváron. A sárvári Csónakázó-tó mellett lévő 3,7 hektáros területen már zajlik a Modero Health Concept Hotel Sárvár fejlesztése a Market Építő Zrt. kivitelezésében.

Bencze Zsolt, a szállodát építtető és üzemeltető Unione Sárvár Kft. ügyvezető igazgatója az eseményen elmondta, hogy 15 évnyi előkészítés után sikerül megvalósítaniuk az egyedi koncepciójú hotelt.

A 83 szobás, prémium kategóriás hotel kivitelezése már a tél folyamán megkezdődött, az alapozásnál tartanak a munkálatok, és nemsokára elkezdődik az épület felhúzása. A szálloda a tervek szerint 2023 őszén nyitja meg kapuit.

A Market Építő Zrt. egyébként már tapasztaltnak mondható szálloda projektekben is, ugyanis a szakma elismerését is kivívó, Párisi Udvar Hotel rendkívül komplex felújítási munkái mellett az alábbi hoteleket építették meg:

Sárvár egyébként jól indította a 2022-es évet és továbbra is nagyon erős pozícióban van az üdülőhelyek népszerűségi listáján és az általános megítélése is jó a fórumokban olvasható visszajelzések alapján.

A turizmus világának precíz híreivel vár az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben