wizz air 2022 tavaszi menetrend 9 új desztináció 8 ország

8 országba indul új közvetlen járat Budapestről és Debrecenből

by Kassay Tamás

A Wizz Air több korábbi útvonalát is visszaépíti a tavaszi menetrendjébe, amely 9 járattal, 8 országba bővíti az elérhető úti célok listáját. Közvetlen repülőjáratok indulnak márciustól Anglia, Ciprus, Izrael, Macedónia, Montenegró, Norvégia, Lengyelország felé.

2022 márciusától Budapestről ismét repülhetünk London-Gatwick, Bologna, EdinburghOslo, Podgorica, Varsó, és Szkopje repülőterére is. Debrecenből Tel-Aviv és Lárnaka válik elérhetővé közvetlen járattal.

9 újraindított járattal bővül a Wizz Air 2022 tavaszi menetrendje

ÚtvonalIndulásmenetrend
BUDAPEST – LONDON GATWICK2022. március 21.naponta
DEBRECEN – TEL-AVIV2022. március 21.Cs-V
BUDAPEST – EDINBURGH2022. március 28.K-Cs-Szo
BUDAPEST PODGORICA2022. március 28.K-Szo
DEBRECEN LÁRNAKA2022. március 28.H-P
BUDAPEST VARSÓ2022. április 11.K-Cs-Szo
BUDAPEST OSLO2022. május 2.H-Sze-P
BUDAPEST – BOLOGNA2022. május 2.H-P
BUDAPEST SZKOPJE2022. május 23.Cs-V
A turizmus világának precíz híreivel vár az Utazás hírek csoport.

Az utazási korlátozásokra, helyi egészségügyi szabályokra továbbra is érdemes figyelni. A Wizz Air Utazástervező térképe is segítséget kíván nyújtani az utazástervezéshez, de minden elindulás előtt érdemes az érintett célország konzuli oldalát is átböngészni.

A Wizz Air emlékeztet rá, hogy a lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányunkat ne felejtsük el megújítani. Ördög Nóra dubaji kálváriája pedig rámutat, hogy EU-n kívüli utazáskor 6 hónapig érvényes útlevéllel érdemes/kell rendelkezni, különben akár az utazást is bukhatja az utas.

Bár néhány ország már enyhített a maszkviselési szabályokon, a Wizz Air légitársaság továbbra is előírja az orrot és szájat eltakaró maszk viselését a fedélzeten, függetlenül az úti céltól.

A turizmus világának precíz híreivel vár az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben