Bréking: elindult a Wizz Air Experiences koncertjegyek, belépők, élmények foglalhatók

by Kassay Tamás

A Wizz Air új funkciót vezet be saját weboldalán és mobilapplikációján, amely platformokon az utasok rendezvényekre, kiállításokra, városnéző túrákra és további élményekre ezentúl közvetlenül tudnak jegyet foglalni. A WIZZ Experiences szolgáltatást a vállalat partnerével, a Coras online szolgáltatóval közösen indítja útjára.

A WIZZ Experiences több mint 10 millió belépőjegyet kínál a turisták számára, több mint 65 ország 300 városába.

A megfizethető jegyár kiváltását követően tehát további szórakoztató és tartalmas programok elérésében is segíti a légitársaság az utazni és felfedezni vágyókat. Mindössze egy kattintásnyi távolságra kerülnek a legkülönbözőbb koncertek, kulturális és sportrendezvények vagy kirándulások.

A Wizz Air élmények és belépők a légitársaság hivatalos weboldalán és mobilalkalmazásán már elérhetők.

A legnépszerűbb úti célok többek közt az alábbi programokat kínálják:

„Örömünkre szolgál, hogy kiegészítő szolgáltatásainkat újból bővíthetjük. A WIZZ Experiences segítségével az utasok több mint 10 millió belépőjegyhez férhetnek hozzá egy helyen, a foglalási folyamat pedig egyszerű és zökkenőmentes. A kiegészítő termékek és partneri szolgáltatások széles skálájának köszönhetően utasaink mostantól a teljes utazást a Wizz Airrel építhetik fel, a repüléstől kezdve a fedélzeti vásárláson át a transzferekig, a szállásig és a helyszíni programokig. Fejlesztéseinkkel arra törekszünk, hogy a Wizz Air utasainak igényét a lehető legmagasabb színvonalon szolgálhassuk ki” 

mondta James Goodwin, a Wizz Air kiegészítő szolgáltatásokért felelős vezetője.

„Örömteli számunkra, hogy a Wizz Airrel együttműködve az utasok a legjobb eseményekre és programokra már közvetlenül vásárolhatnak jegyeket. Akár a Premier League labdarúgó mérkőzéseiről, a legkülönbözőbb koncertekről vagy szemet gyönyörködtető látványosságokról beszélünk, ezek mind meghatározóak egy-egy utazás esetében, az utasok számára pedig elengedhetetlenek” 

– mondta Mark McLaughlin, a Coras vezérigazgatója.

A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben