Santorini Debrecen Wizz air közvetlen járat wizzair repjegy

Új Debrecen – Santorini Wizz Air járat indul

by Waterfan

A Wizz Air új, Debrecen (DEB) – Santorini (JTR) útvonal bejelentésével is mutatja, hogy már készül a közelgő nyári szezonra, és amennyiben a járványügyi korlátozások lehetővé teszik, úgy az utazni vágyókat napsütötte úti célokra repíti, hogy a nyári vakációnak ne legyen akadálya és a mögöttünk álló nehezebb időszakot kipihenhessük.

Nyártól indul a Debrecen – Szantorini Wizz Air közvetlen járat a vulkanikus szigetre

A Wizz Air eddig is elérhető járatain felül tegnap bejelentette Kréta szigetére induló budapesti járatát, ma pedig annak örülhetünk, hogy Debrecenből indul gép Szantorini szigetére a nyári hónapokban.

A járatokra 12 590 forinttól foglalhatók jegyek. Santorini vulkanikus szigete Európa egyik legismertebb és legvágyottabb üdülőhelye, Görögország szimbóluma, amely szinten minden országimázs reklámban kiemelt szerepet kap. A görög sziget lélegzetelállító kilátása, kanyargós sétányai, mélykék tengere és hófehér házai festői világba kalauzolja a látogatókat.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a várva várt nyári szezon idején új járatokkal szolgálhatunk. Mind Haniá, mind Szantorini elképesztően népszerű üdülőhelyek, ezért bízunk benne, hogy sokakat tudunk majd eljuttatni a megérdemelt vakációjának helyszínére.” – mondta Radó András, a légitársaság senior kommunikációs menedzsere.

Itt lehet és érdemes csatlakozni a Turizmus hírek csoporthoz.

Santorini szigete az Égei-tenger gyöngye

Szantorini az Égei-tenger Gyöngye az, ami itt maradt nekünk a vulkánkitörés után, amely egyébként elpusztította a korábban egyetlen szigeten található településeket, és létrehozta a jelenlegi geológiai képződményt. A Göngy csillogását és egyedi látványát egy óriási, négyszögletes lagúna és az azt körbeölelő, nagyjából 300 m magas, meredek sziklák adják. Képzeld el, hogy állsz a tetején, és lábad előtt terül el a létező legmélykékebb tenger, miközben elfog repülés érzése!

Santorini Debrecen Wizz air közvetlen járat wizzair repjegy

Személyes élményeim egyik kiemelt emléke a Perissa melletti hegy bejárása: Ez az egynapos kirándulás abszolút fénypont volt az utam során, de nem az 1 hétre értem, hanem születésemtől mostanáig. Konkrétan elneveztem mini El Camino-nak. Ha olvastad az Alkimistát (Paolo Coelho), és valaha elkeveredsz ide, akkor úgy fogod érezni magad, mintha belecsöppentél volna a regénybe. Átható érzés volt számomra megérezni itt a természet erejét, az állatok hangját, az ősi sziklák érzéseit. Ekkor találkozott a szívem a sziget lelkével.

Santorini Debrecen Wizz air közvetlen járat wizzair repjegy JTR Perissa

A csúcs felé baktatva mindössze egyetlen pásztorral és egy fiatal párral találkoztam. Rajtuk kívül viszont tárt járatokkal fogadott egy lenyűgöző kis barlangrendszer, és egy sziklába épített kis kápolna, ahonnan lélegzetre is veszélyes kilátás nyílik a környékre.

Beutazási feltételek Görögországba

Görögország május 14-én megnyitja a határait a turisták előtt: a koronavírus ellen beoltott, valamint a be nem oltott, de negatív teszteredményt produkáló külföldiek beléphetnek a mediterrán országba.

Minden olyan turistát szeretettel fogadunk, aki vagy megkapta a vakcinát, vagy rendelkezik antitestekkel, vagy negatív a koronavírustesztje.

– mondta Harry Theoharis turisztikai miniszter

Itt lehet és érdemes csatlakozni a Turizmus hírek csoporthoz.

Biztonságos utazást, sok élményt,
Mr Spabook
Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további pontos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben