El Al Budapest Tel-Aviv

Erősít az EL AL izraeli légitársaság Magyarországon

by Kassay Tamás

Az El AL izraeli, 5 csillagos légitársaság magyarországi képviselete július 12-én partnertalálkozót tartott Budapesten. A rendezvény meghívottjai között hazai utazási irodák és utazásszervezők mellett a Spabook is helyet kapott, így első kézből számolhatunk be arról, hogy az EL AL milyen fejlesztésekkel és ajánlatokkal csábítja a magyar turistákat a világ legboldogabb városába, Tel-Avivba.

Az El AL prémium szolgáltatással és télből a nyárba élményekkel csábít

A díjnyertes, 5 csillagos légitársaság turista, premium és business class osztályokon kínál üléseket, méghozzá a sokak által legszebbnek tartott Boeing 787 Dreamliner-ek, illetve Boeing 737-800/900-as típusú repülőgépek fedélzetén.

A Dreamliner-ek esetében már turista osztályon is jár a Full HD érintőképernyős monitor, amelyen izraeli és külföldi filmek, sorozatok, zenék, játékok érhetők el az utazás ideje alatt, valamint minden utasnak jut USB-csatlakozó és az átlagnál tágasabb ülés feletti poggyásztér is. A 737-eseken sajnos nem találkozhatunk kijelzővel.

A premium osztályon tágasabb lábtér fogadja az utaasokat és lábtámasztó is jár az ülésekhez, amelyek több fokozatban dönthetők, a monitor pedig még nagyobb méretű. A business class szokás szerint minden földi jóval kényeztet a levegőben, akár aludhatunk is a 2 méteres ággyá alakítható üléseken, ha elköltöttük a magasabb minőséget képviselő fedélzeti étkezésünket.

Kívánság szerint összeállítható jegyek az El Al kínálatában

Különlegesség, hogy a jegyeket európai utak esetében úgynevezett „Mix and Match” kívánság szerint összeállítható családi jegy, amelyet különböző szolgáltatásokat teljesen rugalmasan kezelve is meg lehet vásárolni. Külön választhatjuk ki, hogy kinek szeretnénk fix ülőhelyet, feladható poggyászt és kinek nem, illetve hogy melyik útirányban szeretnénk bőröndöt feladni.

Az El Al hálózatában 44 úti cél közvetlenül, 400 úti cél pedig átszállással érhető el.

Early bird akció keretében jó áron repülhetunk Budapestről Tel Avivba, amelyet a nemzetközi elismertségnek örvendő Travel Blog oldala a világ legboldogabb városának választott meg:

Jegyár típusEgyirányúRetúr
Lite33800 Ft61200 Ft
Classic50800 Ft95100 Ft
Flex69400 Ft132400 Ft
El Al Budapest Tel-Aviv
forrás: Aviareps Magyarország az El Al magyarországi képviselete

A partnertalálkozó végén a meghívottak részt vehettek egy sétán a Zsidó-negyedben, hogy egy kis ízelítőt kaphassanak a kultúrából és hangulatból. A séta kifejezetten nagy érdeklődésnek örvendett, és biztos, hogy sokunkat csábít arra, hogy elkezdjünk gondolkodni egy izraeli utazás megszervezésén.

A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, és iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben